Ruch1920 napisał(a):Dzień dobry.Czy orientuje się ktoś czy w Ivan Dolać jest kościół i czy odbywają się w nim msze niedzielne bądź gdzie jest najbliższy od ID.Pozdrawiam.
jakrena napisał(a):artbas napisał(a):jakrena napisał(a):Dziekuje a moze cos bardziej kameralnego ... raczej chcilebysmy Dom ewentualnie czesc (Jesli mieszkaja wlasciciele) Dla siebie bez innych urlopowiczow... interesuje nas cos dla 7 osob ..
Może Pokrivenik
cudowna zatoka wlasnie cos takiego szukamy. Tylko porrzebujemy namiarow na kwatery bo Wiadomo ze domów jest trzy na krzyż i takie namiary przekazuje się tylko poczta pantoflową .. tak Wiec Jesli ktos ma takowe prosze nawet na priv . Dziekuje bardzo
Roxi napisał(a):Na tyle przejazdów przez tunel ( a trochę się ich uzbierało ) nigdy nie spotkaliśmy się z niebezpieczną sytuacją związaną z przejazdem motocyklem/ skuterem. Najgorzej jak wjeżdżają rowerzyści... wtedy jest ostro.
joso79 napisał(a):Roxi ja nie czaję o co chodzi z tym tunelem Pitve przejazd jest normalny jest dość szeroko widać koniec I są światła. Zastanawia mnie czemu nikt nie pisze że hardkorowy jest dojazd do tunelu przez miejscowość tuż przed nim, chyba Pitve, strasznie wąsko i kręto. Chyba że ja jakąś złą drogą pojechałam?
Czy do Jelsy i miasta Hvar nie ma innej drogi z Ivan Dolac, tylko przez tunel i tą miejscowość?
Jaki to hardkor jest wąsko to prawda i czasem trzeba się np. cofnąć żeby się minąć ale do hardkoru bym tego nie zaliczyła. Jeden ostry zakręt w stylu w tył zwrot i kilka łagodniejszych.joso79 napisał(a):Roxi napisał(a):Na tyle przejazdów przez tunel ( a trochę się ich uzbierało ) nigdy nie spotkaliśmy się z niebezpieczną sytuacją związaną z przejazdem motocyklem/ skuterem. Najgorzej jak wjeżdżają rowerzyści... wtedy jest ostro.
Roxi ja nie czaję o co chodzi z tym tunelem Pitve przejazd jest normalny jest dość szeroko widać koniec I są światła. Zastanawia mnie czemu nikt nie pisze że hardkorowy jest dojazd do tunelu przez miejscowość tuż przed nim, chyba Pitve, strasznie wąsko i kręto. ...
joso79 napisał(a):Roxi napisał(a):Na tyle przejazdów przez tunel ( a trochę się ich uzbierało ) nigdy nie spotkaliśmy się z niebezpieczną sytuacją związaną z przejazdem motocyklem/ skuterem. Najgorzej jak wjeżdżają rowerzyści... wtedy jest ostro.
Roxi ja nie czaję o co chodzi z tym tunelem Pitve przejazd jest normalny jest dość szeroko widać koniec I są światła. Zastanawia mnie czemu nikt nie pisze że hardkorowy jest dojazd do tunelu przez miejscowość tuż przed nim, chyba Pitve, strasznie wąsko i kręto. Chyba że ja jakąś złą drogą pojechałam?
Czy do Jelsy i miasta Hvar nie ma innej drogi z Ivan Dolac, tylko przez tunel i tą miejscowość?
andrzej29 napisał(a):Msza w Ivan Dolac jest o 19:30.
Pozdrawiam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne