kaeres napisał(a):Kto i co Ci zrobi to po pierwsze ?
Belluna napisał(a):Całkiem przyzwoicie. Jechaliśmy i jest drobny szuter. Momentami zakrętasy i wąsko. Trzeba uważać, bo tamtędy jeżdżą śmieciarki
hamadriada napisał(a):Belluna napisał(a):Całkiem przyzwoicie. Jechaliśmy i jest drobny szuter. Momentami zakrętasy i wąsko. Trzeba uważać, bo tamtędy jeżdżą śmieciarki
Super. Macie może jakieś zdjęcia? W sumie to pewnie będę tamtędy jechać jakieś 4-6 razy. Śmieciarki na szutrowej drodze raczej nie zamieniają się w demony prędkości więc jakoś się z nimi dogadamy
hamadriada napisał(a):Znając moje szczęście to zaraz trafię na jakąś policje, która będzie turystów skubać
Roxi napisał(a):hamadriada napisał(a):Znając moje szczęście to zaraz trafię na jakąś policje, która będzie turystów skubać
Nie trafisz.
Zakaz jest, ale wszyscy jeżdżą. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Na tyle przejazdów przez tunel ( a trochę się ich uzbierało ) nigdy nie spotkaliśmy się z niebezpieczną sytuacją związaną z przejazdem motocyklem/ skuterem. Najgorzej jak wjeżdżają rowerzyści... wtedy jest ostro.
artbas napisał(a):jakrena napisał(a):Dziekuje a moze cos bardziej kameralnego ... raczej chcilebysmy Dom ewentualnie czesc (Jesli mieszkaja wlasciciele) Dla siebie bez innych urlopowiczow... interesuje nas cos dla 7 osob ..
Może Pokrivenik
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne