darkdivinity napisał(a):Witam, poleci mi ktoś jakąś fajna miejscowość na hvarze z niskimi cenami za pokój (rodzinka 2+1 dziecko) do 40 E.
darkdivinity napisał(a):Witam, poleci mi ktoś jakąś fajna miejscowość na hvarze z niskimi cenami za pokój (rodzinka 2+1 dziecko) do 40 E. Chciałbym żeby wieczorem dało się wyjść na miasto, zjeść obiado-kolacje i pospacerować parę godzin. Do tego jakaś fajna plaża (mało zatłoczona).
Oraz na jakiej stronie szukać pokoi?
piekara114 napisał(a):W Splicie na prom trzeba swoje odczekać.... Czasowo zajmie to samo....
autostradą do Drevnika od zjazdu na Split jedzie się ok. 1,15 https://www.google.com/maps/dir/43.6003 ... 560519!3e0 Tyle czasu może zająć dojazd do promu w Splicie jak trafi się na godziny szczytu w mieście...
agaj666 napisał(a):Ze Splitu do Drvenika jedzie się ok 2 godzin. Z Sucuraj do Jelsy ok godziny. Można na bogato - Split - Stari Grad, a można ekonomicznie, do wyboru.
Ja zaliczyłem oba warianty
m@rek napisał(a):agaj666 napisał(a):Ze Splitu do Drvenika jedzie się ok 2 godzin. Z Sucuraj do Jelsy ok godziny. Można na bogato - Split - Stari Grad, a można ekonomicznie, do wyboru.
Ja zaliczyłem oba warianty
ja też zaliczyłem oba warianty i Split wybieram ponieważ:
- jest bliżej (zazwyczaj do jadę nocą "na raz", jestem jedynym kierowcą i zmęczenie robi swoje)
- kiedy inni jeszcze jadą do Drvenik'a ja już mogę spokojnie odpocząć a później z SG do ID mam "kilka min."
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne