baunty napisał(a):MilaM napisał(a):Albo łódką:) Pokazałam mężowi zdjęcia szutru , mówi,że absolutnie NIE.
Ale już kiedys tam zaglądałam i też bałabym się jechać, po coś te zakazy są.
Pozostaje wynająć żaglówkę...
Tą szutrówka jest bezpieczna, także niepotrzebne obawy.
Duża część jest nawet poszerzona.
Jeździliśmy nią w obydwu kierunkach, warto dla pięknych widoków.
Namów męża na Sv Nikola - wjeżdżasz samochodem prawie na szczyt, a widoki bajeczne.
Beatka73 napisał(a):asscro napisał(a):Tam trwają jakieś prace,bo co jakiś czas jeżdżą duże ciężarówki.
Tak,no właśnie to już czytałam że są prace,ale czy pomimo tego ktoś się odważył i przejechał ? Czy te maszyny blokują drogę w jakimś momencie całkowicie?
artbas napisał(a):Beatka73 napisał(a):asscro napisał(a):Tam trwają jakieś prace,bo co jakiś czas jeżdżą duże ciężarówki.
Tak,no właśnie to już czytałam że są prace,ale czy pomimo tego ktoś się odważył i przejechał ? Czy te maszyny blokują drogę w jakimś momencie całkowicie?
Przejechaliśmy dwa razy na rowerach ok godziny 13-14 i żadnych prac czy też ciężarówek nie spotkaliśmy.
Jedynie kilka aut, które dojeżdżały do zatoczek.
Bellerofon napisał(a):czy jaskinię da się zwiedzić z dzieckiem w wózku albo na rękach, niestety młody jeszcze nie chodzi
kokos0 napisał(a):Proszę pomóżcie mi znaleźć w ID Lungo Mare. Może ktoś wie to mi podpowie, szukam i nie mogę znaleźć. Chodzi o to że niby ma być 11 lipca ribarska većer pod tym adresem i nie wiem czy się pomylili z adresem czy z miejscowością ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne