asscro napisał(a):Witam wszystkich Hvaromaniaków W tym roku zamieniamy nasze ukochane Podobuce na Peljesaku na Ivan Dolac.Z racji tego, że do wyjazdu został niecały tydzień ,a czasu na przeszukiwanie internetu brak ,proszę Was o odpowiedź na kilka pytań:Jakie ciekawe miejsca polecacie zwiedzić,gdzie polecacie robić wieksze zakupy ,które restauracje polecacie i gdzie najbliżej znajduje sie Kościół katolicki w którym odprawiane są msze i w jakich godzinach. Z góry dziękuje za każde przydatne informacje. POZDRAWIAMY
emtomek napisał(a):Siedzę na campie w Zavali. Dziś bylem w S.Nedeli. Zakaz ruchu drogą szutrowa do Hvar nadal stoi. Bardzo daleko, gdzieś w połowie drogi ledwo widać maszyny drogowe, więc jakieś roboty wykonują.
emtomek napisał(a):Nie z moją żoną!!! ... Szlaban na wszystko do końca wyjazdu ... opcje sprawdzenia zostawiam innym .
Janusz Bajcer napisał(a):emtomek napisał(a):Nie z moją żoną!!! ... Szlaban na wszystko do końca wyjazdu ... opcje sprawdzenia zostawiam innym .
Piwo, wino, rakija, śpiew ... seks też
Janusz Bajcer napisał(a):emtomek napisał(a):Nie z moją żoną!!! ... Szlaban na wszystko do końca wyjazdu ... opcje sprawdzenia zostawiam innym .
Piwo, wino, rakija, śpiew ... seks też
Ruch1920 napisał(a):Witam.Ja wyjeżdżam z rodziną i ze znajomymi w cztery osoby dorosłe i dwójkę dzieci z Chorzowa do Ivan Dolac 10 sierpnia.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne