gusia-s napisał(a):A powiedzcie mi proszę jak wygląda sprawa parkowania w SG, Vrboskiej, m.Hvar (free czy płatne)
gusia-s napisał(a):w wioskach SN, Ivan Dolac czy Zavala. Czy w tych wioskach da radę gdzieś zaparkować, bo tak patrzę to zbyt dużo miejsca tam nie ma dla przyjezdnyhch a jak dojdą jeszcze auta turystów tam mieszkających to moze i wjechać nie da rady
Tak robiłam rok temu. Wejście do twierdzy 40 kn...gusia-s napisał(a):W Hvarze zawsze mozna chyba podjechać pod twierdzę i zejść do miasta
piekara114 napisał(a):Tak robiłam rok temu. Wejście do twierdzy 40 kn...gusia-s napisał(a):W Hvarze zawsze mozna chyba podjechać pod twierdzę i zejść do miasta
gusia-s napisał(a):Wiem że z budkami jakoś się ładują na ten prom to i my powinniśmy się załadować, zajmujemy 12 m więc w sumie tyle co 2 wieksze auta ale mozemy stać tylko na środkowym pasie bośmy wysocy (2,45m)
gusia-s napisał(a):Wiem że z budkami jakoś się ładują na ten prom to i my powinniśmy się załadować, zajmujemy 12 m więc w sumie tyle co 2 wieksze auta ale mozemy stać tylko na środkowym pasie bośmy wysocy (2,45m)
gusia-s napisał(a):Martwię się tylko czy my z przyczepą tam się bez problemu zawiniemy na ten prom. W Drveniku byłam ostatnio 6 lat temu i nie bardzo pamietam jak tam jest zorganizowany wjazd na prom, chyba jakąś pentelke się robi. Najwyżej zatamujemy ruch
gusia-s napisał(a):Gorzej z tymi małymi wioskami po południowej stronie wyspy gdybyśmy chcieli tam się wybrać na plażowanie i w dodatku żeby np. zwodować kajak to by się przydało całkiem nisko zjechać, zrzucić kajak i najwyżej cofnąć gdzieś wyżej by zaparkować.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne