swider1985 napisał(a):Hmm może takie top 10 lista?
swider1985 napisał(a):kaeres napisał(a):??
prosisz o foty i urokliwe plaże w wątku, w którym jest tego od zatrzęsienia.
Jeżeli zamierzasz opłynąć całą wyspę to nie starczy Ci tygodnia na odwiedzanie każdej zatoczki
Też pytam jakie miejsca są najciekawsze waszym zdaniem bo chciał bym w kilka najciekawszych miejsc zwiedzić i spędzić tam troszkę więcej czasu niż stawanie w każdej zatoczce.
Mikromir napisał(a):mattip napisał(a):Czesc, poszukuje jakiegos kontaktu do wlascicieli apartametu Bepin w zatoce Pokrivenik. Moze Wy, Szanowni Forumowicze dacie mi jakies wskazówki lub na przyklad numer telefonu ?
Z góry bardzo dziękuję
Maciej
Nie odpowiada przez tę stronę?... Wystawia się tam bezpośrednio...
http://www.visit-hvar.com/apartments-bepin-pokrivenik
Próbuję sobie przypomnieć nick forumowicza, który tam spędzał urlop... Może wieczorkiem się uda...
Mikromir napisał(a):Mikromir napisał(a):mattip napisał(a):Czesc, poszukuje jakiegos kontaktu do wlascicieli apartametu Bepin w zatoce Pokrivenik. Moze Wy, Szanowni Forumowicze dacie mi jakies wskazówki lub na przyklad numer telefonu ?
Z góry bardzo dziękuję
Maciej
Nie odpowiada przez tę stronę?... Wystawia się tam bezpośrednio...
http://www.visit-hvar.com/apartments-bepin-pokrivenik
Próbuję sobie przypomnieć nick forumowicza, który tam spędzał urlop... Może wieczorkiem się uda...
Macieju, wydaje mi się, że już znalazłam tego, kto tam mieszkał:
member45117/
Napisz do niego i zapytaj.
yzedef napisał(a):Hejka, pytanie trochę z innej beczki. Czy ktoś z Was zna jakieś całodniowe wycieczki fishpicnic po okolicy z Jelsa, Stari Grad ?. Jest tego trochę z Hvar ale wolałbym mieszkając w Zavala nie jechać zbyt daleko. jak ktoś coś wie itp. to z góry dzięki za info .
agata26061 napisał(a):yzedef napisał(a):Hejka, pytanie trochę z innej beczki. Czy ktoś z Was zna jakieś całodniowe wycieczki fishpicnic po okolicy z Jelsa, Stari Grad ?. Jest tego trochę z Hvar ale wolałbym mieszkając w Zavala nie jechać zbyt daleko. jak ktoś coś wie itp. to z góry dzięki za info .
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Twoje pytanie, ale wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że właśnie z miejscowości Zavala płynie fish picnic na wyspę Scedro.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne