adrianek90 napisał(a):Dzięki, wobec tego w sierpniu będę szukał tam wolnego miejsca parkingowego.
jeśli pamięć mnie nie myli możesz wjechać na teren campu i tam zaparkować ... oczywiście za drobną opłatą
m@rek
m@rek napisał(a):adrianek90 napisał(a):...Będziemy tam 17 dni...
już zazdroszczę, w dobrym tego słowa znaczeniu
m@rek
wiolek_lp napisał(a):m@rek napisał(a):adrianek90 napisał(a):...Będziemy tam 17 dni...
m@rek
Nieźle, ja też zazdroszczę 2 lata temu byliśmy 10 dni, teraz będzie tylko 7, w 17 dni myślę, że można fajnie ogarnąć wyspę
Ja mimo, że już byłam, to w planach głównie powtórzenie miejsc odwiedzonych, plus pare tego co nie zobaczyliśmy ( U. Lucisca, U. Mala Stiniva )
Cieszę się, że tam wracam
lotnikwsk napisał(a):wiolek_lp napisał(a):m@rek napisał(a):adrianek90 napisał(a):...Będziemy tam 17 dni...
m@rek
Nieźle, ja też zazdroszczę 2 lata temu byliśmy 10 dni, teraz będzie tylko 7, w 17 dni myślę, że można fajnie ogarnąć wyspę
Ja mimo, że już byłam, to w planach głównie powtórzenie miejsc odwiedzonych, plus pare tego co nie zobaczyliśmy ( U. Lucisca, U. Mala Stiniva )
Cieszę się, że tam wracam
Ja też zazdroszczę a ciągnie mnie tam jak pieron
akurat Lucisca i Stiniva zaliczona no i jeszcze Żutica fajna i w Gromin Dolac (nie pamiętam nazwy) to w ciągu pięciu pobytów chyba najlepsze plaże
A Pokrivenik zostawiłem sobie aby tam wrócić
adrianek90 napisał(a):Mam ogromną prośbę do miłośników. Szukałem, dużo stron przeczytałem ale nie znalazłem.
Czy przy zatoce Pokrivenik jest jakiś parking? Nie chodzi mi o darmowy tylko czy w ogóle jest. Bo patrząc na mapy to kiepsko to widziałem.
Zapewne było to już poruszane, ale jakoś chyba nie umiem szukać.
Będę zobowiązany za odpowiedź albo za jakiś link:)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne