osjann napisał(a):a no to jeżeli są takie opinie to tylko pozazdrościć miejscówki. Właściwie wszędzie blisko z tego miejsca.
Przekonam się o tym na przełomie czerwca i lipca
osjann napisał(a):a no to jeżeli są takie opinie to tylko pozazdrościć miejscówki. Właściwie wszędzie blisko z tego miejsca.
osjann napisał(a):agata26061 napisał(a):Dzięki Janusz za link. Myślę, że nie są złe te apartamenty, więc dziś wysyłam zaliczkę
Slavinka toż to same centrum Ivan Dolac ;p gwar z knajpy tłumy ludzi ogólnie głośno jak cholerka, ale za to jak będzie koncert "klapy" to nie będzie trzeba z pokoju wychodzić
Janusz Bajcer napisał(a):osjann napisał(a):agata26061 napisał(a):Dzięki Janusz za link. Myślę, że nie są złe te apartamenty, więc dziś wysyłam zaliczkę
Slavinka toż to same centrum Ivan Dolac ;p gwar z knajpy tłumy ludzi ogólnie głośno jak cholerka, ale za to jak będzie koncert "klapy" to nie będzie trzeba z pokoju wychodzić
Byłeś w tym apartamencie
m@rek napisał(a):tłumy ludzi w ID to mocne nadużycie w porównaniu np. z miastem Hvar
Janusz, a mnie zainteresowała restauracja Davor w Zavali
możesz się wypowiedzieć, w sieci juz znalazłem jakieś info
m@rek
osjann napisał(a):Ja osobiście nie byłem. Co do "tłumów" to nie ma co porównywać z miastem Hvar. Podczas rybackiego wieczoru można spokojnie określić ilość osób przebywających pod Slavinką i w środku restauracji jako tłum (według słownika PWN tłum to: bardzo duża liczba ludzi zgromadzonych w jakimś miejscu). Zatem nie widzę, tu "mocnego nadużycia" .
adrianek90 napisał(a):osjann napisał(a):Ja osobiście nie byłem. Co do "tłumów" to nie ma co porównywać z miastem Hvar. Podczas rybackiego wieczoru można spokojnie określić ilość osób przebywających pod Slavinką i w środku restauracji jako tłum (według słownika PWN tłum to: bardzo duża liczba ludzi zgromadzonych w jakimś miejscu). Zatem nie widzę, tu "mocnego nadużycia" .
Ale napisałeś "gwar z knajpy tłumy ludzi ogólnie głośno jak cholerka"
Rozumiem że wiesz coś na ten temat? Ja w Slavince będę w tym roku, i pytałem w prywatnych wiadomościach ludzi z forum którzy tam byli w sezonie i wszyscy jednogłośnie twierdzili że w apartmanach nie słychać zgiełkliwego dźwięku z restauracji albo z plaży.
Twoja wypowiedź była raczej odradzająca to miejsce więc dopytuję: Wiesz coś więcej na ten temat?
agata26061 napisał(a):A wiecie jak to wygląda z częstotliwością tych wieczorków rybackich? Jest szansa, że w ciągu 10 dni (ostatnie 5 dni czerwca i pierwsze 5 dni lipca) odbędzie się taki wieczorek?
agata26061 napisał(a):A wiecie jak to wygląda z częstotliwością tych wieczorków rybackich? Jest szansa, że w ciągu 10 dni (ostatnie 5 dni czerwca i pierwsze 5 dni lipca) odbędzie się taki wieczorek?
Janusz Bajcer napisał(a):agata26061 napisał(a):A wiecie jak to wygląda z częstotliwością tych wieczorków rybackich? Jest szansa, że w ciągu 10 dni (ostatnie 5 dni czerwca i pierwsze 5 dni lipca) odbędzie się taki wieczorek?
Jednak chyba za wcześnie - musisz zostać do 11 lipca
http://www.tzjelsa.hr/hr/dogadanja/aktu ... a-u-jelsi/
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne