wiolek_lp napisał(a):A ja tam biorę też trochę kun, tak chyba z 1000, ale jak pamiętam w tamtym roku kupowałam je po 0.585 albo 0.59 więc cena dobra Teraz kantor pokazuję cenę sprzedaży 0.565 ale znając życie tych kun nie mają na stanie, dopiero bliżej wakacji będą mieć jak w zeszłym roku
agaj666 napisał(a):Jelsa. Już zaklepane.
Brać euro czy kuny?
agata26061 napisał(a):wiolek_lp napisał(a):A ja tam biorę też trochę kun, tak chyba z 1000, ale jak pamiętam w tamtym roku kupowałam je po 0.585 albo 0.59 więc cena dobra Teraz kantor pokazuję cenę sprzedaży 0.565 ale znając życie tych kun nie mają na stanie, dopiero bliżej wakacji będą mieć jak w zeszłym roku
My zawsze bierzemy tylko te kuny, które zostaną po poprzednim wyjeździe Skoro jakoś podświadomie je zachowujemy, to chyba znak, że w przyszłym roku znów wrócimy do Cro
agata26061 napisał(a):Dzięki Janusz za link. Myślę, że nie są złe te apartamenty, więc dziś wysyłam zaliczkę
agata26061 napisał(a):Dzięki Janusz za link. Myślę, że nie są złe te apartamenty, więc dziś wysyłam zaliczkę
osjann napisał(a):Slavinka toż to same centrum Ivan Dolac ;p gwar z knajpy tłumy ludzi ogólnie głośno jak cholerka, ale za to jak będzie koncert "klapy" to nie będzie trzeba z pokoju wychodzić
agata26061 napisał(a):osjann napisał(a):Slavinka toż to same centrum Ivan Dolac ;p gwar z knajpy tłumy ludzi ogólnie głośno jak cholerka, ale za to jak będzie koncert "klapy" to nie będzie trzeba z pokoju wychodzić
No właśnie opinie w sieci raczej wskazują na to, że gwar z knajpy jest niesłyszalny w apartamentach. Zresztą w zeszłym roku w Tučepi mieszkaliśmy w samym centrum, gdzie dookoła było pełno restauracji, a w apartmanie cisza. Myślę więc, że tutaj gorzej nie będzie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne