gusia-s napisał(a):daniel1961 napisał(a):gusia-s napisał(a):Na Mala Milna myślę, że bez rezerwacji konkretnego miejsca na samym dole nie ma co się pchać z budą. Kemping położony jest na zboczu, parcele pochyłe i zadrzewione. Nie ustawisz na nich budy, jedynie te na samym dole dają jakieś możliwości ale ich jest zaledwie kilka.daniel1961 napisał(a):... Na razie najdogodniejszym, choć troszkę na uboczu jest kemping Mala Milna ...
Gusia, czy gdzieś widziałaś plan tego kempingu?
Planu nie widziałam ale oceniam tak po zdjęciach i mapie. Ludzikiem googlowym wjedziesz na sam kemping. Parcele położone tarasowo z nachyleniem pną się w górę po zboczu. Nawet jeśli wtarabanisz tam budę będzie problem z jej wypoziomowaniem. Parcele na dole są jako tako proste. Poza tym już się nauczyłam, po pierwsze zdjęcia znacznie spłaszczają teren, po drugie jak na fotkach kempu nie ma przyczep tylko kampery i namioty to już wiadomo dlaczego Na zdjęciach kempingu Mala Milna nawet przy namiotach nie stoją auta to coś oznacza .
Przespacerowałem się po terenie i faktycznie płaskich miejsc na przyczepę trzy w porywach cztery, dojazd do nich marną, wąską alejką.
Zdjęcie sprzed sześciu lat, może przeszło jakąś modernizację. Sporo tematów do wyjaśnienia. Sam dojazd do Milnej z 116 jest ok, jak nie będzie potrzeby minięcia się z drugą przyczepą
Dzięki za pomoc, jak coś wyjaśnię dam znać