Ale się rozkręciłaś z tą Jelsą
Na pewno chcesz tam jechać przecież to normalne miasto
lotnikwsk napisał(a):Zawala droga to fakt, ale w Ivanie by się coś znalazło w podobnej cenie
Ale Ty tam będziesz tylko tydzień, to rzeczywiście z Jelsy bliżej do zatoczek po północnej stronie wyspy
yzedef napisał(a):Ja tam się nie mądrze bo tam jeszcze nie byłem , raczkuję jeżeli chodzi o Hvar . W cenach APP to masz rację ale wiem że jak szukałem na początku września szło coś znaleźć nie za drogiego tyle że tam stromo no i trzeba mieć kondyche jak dalej od wody.
Mnie martwi tylko ten tunel bo trzeba będzie nim dosyć często jeździć a jakoś nie podniecają nas hardcorowe drogi i tego typu wyzwania .
lotnikwsk napisał(a):Ale się rozkręciłaś z tą Jelsą
Na pewno chcesz tam jechać przecież to normalne miasto
wiolek_lp napisał(a):haha wiem ale ceny są dużo niższe niż w zatunelowej części, mam zaległy spacer do Vrboskiej, no i i tak codziennie będzie inna zatoka więc przeżyjemy (chyba)
\wiolek_lp napisał(a):Ja też uwielbiam "zadupia" ale dla mnie Zavala to dość duża osada
Janusz Bajcer napisał(a):
Stanowczy protest
Zavala to jak dla mnie "zadupie" - ale urokliwe ... i do powtórki.
Bratwojciech napisał(a):Byłem w Zavali na przełomie czerwca i lipca 2016. Jakoś nie odczułem tej różnicy w cenie o której piszecie. Apartament z widokiem na morze oraz trzy sypialnie i dwie łazienki dla trzech osób za 55 euro. Jechaliśmy do Jelsy, ale na miejscu zapadła decyzja,że to nie nasza bajka i uciekamy do części zatunelowej. Jedno muszę przyznać, że Zavala to zadupie,ale bardzo urocze.
lotnikwsk napisał(a):Bratwojciech napisał(a):Apartament z widokiem na morze oraz trzy sypialnie i dwie łazienki dla trzech osób za 55 euro.
Po co na trzy osoby trzy sypialnie i dwie łazienki
....no chyba że studenci to co innego
Też jestem ciekawy jaki to apartament
lotnikwsk napisał(a):Bratwojciech napisał(a):Apartament z widokiem na morze oraz trzy sypialnie i dwie łazienki dla trzech osób za 55 euro.
Po co na trzy osoby trzy sypialnie i dwie łazienki
....no chyba że studenci to co innego
Też jestem ciekawy jaki to apartament
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne