maslinka napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):szczególnie mnie 'wzięło' na tą wyspę po relacji maslinki
Cieszę się, że to trochę moja "wina"
bencar napisał(a):Witam. Jadę w tym roku dziesiąty raz do Chorwacji po raz drugi na Hvar potwierdzam jest to przepiękna wyspa, dlatego jadę tam po raz drugi do Sveta Nedjelja(18.07-3107)
Raschey napisał(a):Ja co prawda pierwszy raz i z jednej strony kuszące opisy i jako że chcę ponurkować podobno też nie jest źle, z drugiej jako baza wypadowa to chyba Hvar się średnio nadaje. Jaka jest aktualnie cena za przewiezienie auta osobowego i ile to trwa ? Trochę jeszcze muszę doczytać w którą część Hvaru chciałbym pojechać jak już.
Ja bedę na samym końcu tej drogi za tunelem w willi IRMINGrenatalato napisał(a):bencar napisał(a):Witam. Jadę w tym roku dziesiąty raz do Chorwacji po raz drugi na Hvar potwierdzam jest to przepiękna wyspa, dlatego jadę tam po raz drugi do Sveta Nedjelja(18.07-3107)
No to będziemy w tym samym terminie. tylko my w ciemno i jeszcze nie wiemy dokładnie gdzie znajdziemy, plan jest - za tunelem Pitve
Jo_Anna napisał(a):Też mam nadzieję, że wreszcie dotrę na Hvar (wybierałam się w zeszłym roku, ale ostatecznie byłam na Istrii). Teraz planuję Hvar - Jelsa od 11.07 i ponieważ tylko tydzień, chciałabym jak najwięcej zobaczyć i wejść najwyższy szczyt. Byłabym też szczęśliwa, gdybym mogła się spotkać z Tobą Kasiu, na kawie. Czy byłoby to możliwe?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne