pablito31 napisał(a):witam to mój pierwszy post choć na cro.pl jestem już jakieś 3 lata man duży problem z wyborem tegorocznej miejscówki mam dwie możliwe lokalizacje i nie wiem którą wybrać może wy mi pomożecie pierwsza to
stari grad ul.Kralja Tomislava 15 drugi
stari grad ul.Predraga Bogdanica 29
interesuje mnie dojście do starego miasta oraz plaże ze względu na 11 letnie dziecko
szczegulnie liczę na odpowiedż pani Kasi Głydziak Bojić
bardzo liczę na waszą pomoc wyjazd już 05 08 2017 to jest za dwa tygodnie
Tytusdj napisał(a):BraveSirRobin napisał(a):Dlaczego nie polecasz Antiki?
Godzinne czekanie na jedzenie w srodku tygodnia, kalmary mrozone z supermarketu z wyjatkowo podla panierka, salatka z osmiornicy potwornie przesolona, poza tym ktos nie ma pojecia o marynowaniu takich rzeczy, ryba niedopieczona a to wyjatkowa sztuka, ewidentnie nie radza sobie i z duza iloscia gosci i z utrzymaniem standardu
O szczegolach typu chleb z supermarketu jako "home made" nie wspomne, moim zdaniem sa lepsze miejsca do zjedzenia w SG i okolicy
BraveSirRobin napisał(a):W sumie to po części się zgodzę, bywałem tam kilka lat z rzędu i trochę się pogorszyło. Nawet taki fajny kelner, który zawsze nas obsługiwał, w tym roku pracował gdzie indziej. Dodam tylko, że jadłem tam w tym roku smażone kalmary (mi smakowały) i było ich zbyt ubogo jak na tą cenę...ale w karcie wyraźnie jest napisane FROZEN, choć nie jestem takim smakoszem, aby stwierdzić, czy z supermarketu.
Pozdrawiam
miśka2015 napisał(a):dzięki za fotki -boisko wygląda prawie profesjonalnie ale te bramki jakieś śmieszne...ok ale ponawiam pytanie - czy tam tzw. chłopak z ulicy też moze wejśc i pokopać piłę? Ewentualnie w tej Zavali co to za boisko? Wiem, ze niektórym te wytyczne moga wydawac się dziwne, ale moje chłopaki nie wyobrazaja sobie urlopu bez boiska....Z góry bardzo dziekuje za pomoc, ewentualnie jesli nie Hvar to moze inna wyspa lub spokojna miejscowość na ladzie? Mamy co prawda sprawdzoną miejscówkę w Kleku, ale chciałabym pojechać w nowe miejsce
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne