napisał(a) miśka2015 » 17.07.2017 11:34
Witam serdecznie w tym zacnym gronie
przyznaje, ze wątek podczytywałam już w zeszłym roku i na tegorocznym wyjezdzie się uparłam, ze musimy zrobic chociaz jednodniową wycieczke, zeby przekonac się, jak Wasze opisy mają się do rzeczywistości....najbardziej obawiałam sie tych dróg szutrowych, ale mąż ma juz duże doświadczenie za kołkiem , także spokojnie dał radę (choć przed nami to osobówki zjezdzały na bok jeszcze na stronie przedtunelowej), ja co prawda mialam wizje, jak spadamy w dół do Adriatyku
ale za to widoki zapierajace dech w piersiach....Zaliczylismy szybki spacer po samym Hvarze , a potem polecana tutaj Zavala i plazowanie - dzieci były zachwycone, jak zobaczyły te naturalne jakby jaskinie, do tego fala i widoki podwodne...mam wielki nieodosyt po tej wyprawie...
stąd od razu moje pytanie za 100 pkt - czy w zatunelowej cześci Hvaru znajde miejscówke z boiskiem? Bo moje chlopaki nie wyobrażają sobie wieczorów bez piłki i w tym roku to była tez jedna z wytycznych noclegowych
Wspominaliście o nocowaniu typu robinsonada czy kemping, moze tam by bylo cos takiego?