borsalino4 napisał(a):poradźcie, gdzie znaleźć w necie mapę Hvar do druku
Janusz Bajcer napisał(a):borsalino4 napisał(a):poradźcie, gdzie znaleźć w necie mapę Hvar do druku
Było kilka postów wcześniej
klub-milosnikow-wyspy-hvar-t21885-2895.html#p1866357
anksma napisał(a):Czy bilety kupię w Drveniku na prom??
Trajgul napisał(a): Wiele doznań (;)) stracę odpuszczając podróż promem Stari Grad - Split (wieczorową porą)?
Roxi napisał(a):spędzić na Hvarze tylko (![]()
)
bluesman napisał(a):damianisko5 napisał(a):Droga idealna dla terenowego auta, super widoki.
na rowerze się da
Adis napisał(a):, więc nie wiem, czy jest sens wracać potem z powrotem do Sucuraja na prom, to jednak jest godzinka jazdy.
Roxi napisał(a):No tak, ale prom ze St. Gradu do Splitu płynie ponad 2 godziny i później ze Splitu dojazd też zajmie im pewnie z godzinę, więc w sumie czasowo podobnie... a nawet dłużej.
Adis napisał(a):, a późniejszy powrót do Breli to już zmartwienie tylko kierowcy, reszta towarzyszy podróży może się drzemnąć w aucie
Adis napisał(a):czy jest sens wracać potem z powrotem do Sucuraja na prom, to jednak jest godzinka jazdy.
Adis napisał(a):Ja jedynie chciałem, żeby jak najdłużej mogli być na Hvarze,
Roxi napisał(a):Chyba, że w samochodzie panuje taka zasada jak u nas... "śpią albo wszyscy albo nikt".
Trajgul napisał(a):ostatni prom do Splitu jest o 20-ej, natomiast do Drvenika o 19.45 lub o 22-ej. Istotą sprawy jest to, czy wiele stracę rezygnując z promu do Splitu. A skoro cena różni się o 180zł, a czas powrotu do Breli podobny to może jednak warto wrócić tam skąd przypłynę. Z minusów to nie zobaczę Splitu późnym wieczorem. Najważniejsze, żeby dostać się na ostatni prom![]()
Roxi napisał(a):Chyba, że w samochodzie panuje taka zasada jak u nas... "śpią albo wszyscy albo nikt".
Zasadę ustanowił oczywiście kierowca.
Trajgul napisał(a):powrót do Sucuraja nową drogą (po drodze ew. Stari Grad)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne