wiolek_lp napisał(a):lotnik czy ty ich czasem nie podkolorowałeś ?
Tylko trochę , miałem dwa litry farby do celów fotogenicznych
borsalino4 napisał(a):pytanie do bywalców Hvaru
czy do plaży Dubowica i Lucisce da się z parkingu czy ulicy dotrzeć z dzieckiem niepełnosprawnym na wózku? czy droga zbyt trudna?
Roxi napisał(a):Według mnie zejście do Dubovicy nie nadaje się dla wózka. Łatwiej będzie chyba poszukać w okolicznych mieścinach kogoś, kto podwiezie Was tam łódką.
borsalino4 napisał(a):haha
znajoma mowi: a może Roxi podrzuci uninurem?:)
zart oczywiscie
anksma napisał(a):W końcu sie zdecydowałam na Hvar. Wyjazd w piątek 23.06 rano i planuje być wieczorem w piątek lub rano w sobotę w Drvenikuj.
anksma napisał(a):W końcu sie zdecydowałam na Hvar. Wyjazd w piątek 23.06 rano i planuje być wieczorem w piątek lub rano w sobotę w Drveniku. Czy kupie tu bilet na prom?jeśli tak to czy w jakiś konkretnych godzinach?pierwsze miejsce na pobyt to Sucuraj, wiem nie każdy poleca to miasto, ale tak wyszło. Jeśli chodzi o drugi tydzień to waham się między Jelsa, a Stari Grad. Co do plaż raczej wolałabym jeździć na bardziej odludne, więc pod tym względem obojętna jest mi miejscowość.Bardziej chodzi o wyjście wieczorem,pójść coś zjeść czy pochodzić po mieście. Jak poczytałam o drogach Hvar to widzę to nie ciekawie zwłaszcza że mam lęk wysokości, a droga z Sucuraj do Jelsa nie wygląda najlepiej.