Dzięki Wiolek.
Jak porównacie ten zjazd do uvali Lucisce ze zjazdem do plaży Extravaganza na Peljes.?
piekara114 napisał(a):Od razu się przyznaję, że jeszcze wszystkiego w tym wątku nie przeczytałam.... więc nie bijcie jak już było to pytanie... Chcę w pierwszy pełny dzień (8.07) od razu udać się do Brusje, aby zobaczyć to cudo (mam nadzieję, że późniejsza wiosna pozwoli dotrwać kwiatom na moje przybycie) i co potem, a raczej na jaką plażę się udać w okolicy? (będę od Jelsy jechała).
Lubimy plażę z otoczakami i skałkami, może być malutka dla nas tylko, możemy podejść i żeby coś ciekawego było pod wodą. Co tu polecicie?
piekara114 napisał(a):Dzięki Wiolek.
Jak porównacie ten zjazd do uvali Lucisce ze zjazdem do plaży Extravaganza na Peljes.?
Kasia i Krzyś napisał(a):[
do Luičišće nie da się zjechać
piekara114 napisał(a):Dzięki. Zarace i Dubovica widzę po zdjęciach, że popularne w sezonie. Dlatego zastanawiam się nad którąś z zatoczek w tym rejonie (1. najb. obstawiam).
Bo lawendowe pola to gdzie tu:l to z Selce->V.Grablje-> Brusje i tu gdzieś będą?
Adis napisał(a):Dzięki zdjęciom na poprzedniej stronie wątku, dowiedziałem się, że na Hvarze są dwie zatoki o bardzo podobnej nazwie - Lučišće przy Brusje, oraz Lučišća przy Sv. Nedjelji, człowiek uczy się przez całe życie
piekara114 napisał(a):Dzięki. Zarace i Dubovica widzę po zdjęciach, że popularne w sezonie. Dlatego zastanawiam się nad którąś z zatoczek w tym rejonie (1. najb. obstawiam).
Bo lawendowe pola to gdzie tu:l to z Selce->V.Grablje-> Brusje i tu gdzieś będą?
Roxi napisał(a):Celujemy w 25 czerwca... albo w 26 czerwca. Zobaczymy jak będzie.