damianisko5 napisał(a):Jaka jest właściwa, poprawna nazwa ? - Propratana czy Prapatna .
Mikromir napisał(a):kaeres napisał(a):Widzisz zdjęcia. To był środek sezonu.
Dzięki. Interesujące.
A jak z dojazdem? Czy do zatoki prowadzi droga asfaltowa czy szutrowa, no i jaki kąt nachylenia mniej więcej?
kaeres napisał(a):Widzisz zdjęcia. To był środek sezonu.
W Pokriveniku więcej ludzi ale i sama plaża na razie nr na Hvarze wg. mnie.
patryk103 napisał(a):Super dzięki za odpowiedź juz zarezerwowalem wyjazd w lipcu... Jezeli ktos będzie zainteresowany po powrocie chetnie pokaze plusy i minusy tej małej zatoczki...
Pozdrov
patryk103 napisał(a):Cześć
Propratana na wyspie... Powie mi ktoś cos więcej o tym miejscu... Wyjazd z dziećmi... Plusy i minusy
Pozdrawiam
Tytusdj napisał(a):kaeres napisał(a):Widzisz zdjęcia. To był środek sezonu.
W Pokriveniku więcej ludzi ale i sama plaża na razie nr na Hvarze wg. mnie.
Jak byłem w połowie lipca ludzi było dosłownie może 15 osób w sumie, byłem wręcz zaskoczony, co dodatkowo potęguje to wrażenie, że to super miejsce.patryk103 napisał(a):Super dzięki za odpowiedź juz zarezerwowalem wyjazd w lipcu... Jezeli ktos będzie zainteresowany po powrocie chetnie pokaze plusy i minusy tej małej zatoczki...
Pozdrov
nie nazwałbym jej małą.....
mervik napisał(a):shrek napisał(a):Czy na wyspie jest jakaś miejscowość z ładnymi plażami, deptakiem, straganami i knajpkami, coś w rodzaju jak w Tucepi, Podgora, Brela ?
Hvar,Jelsa...deptak i stragany
shrek napisał(a):mervik napisał(a):shrek napisał(a):Czy na wyspie jest jakaś miejscowość z ładnymi plażami, deptakiem, straganami i knajpkami, coś w rodzaju jak w Tucepi, Podgora, Brela ?
Hvar,Jelsa...deptak i stragany
Jelsa jest fajna, byliśmy tam na wycieczce z Tucepi.
Jest tylko problem, Brak fajnej plaży.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne