RONINEK napisał(a):Taras piękny, ale jak dla mnie trochę za duży..
Janusz Bajcer napisał(a):RONINEK napisał(a):Taras piękny, ale jak dla mnie trochę za duży..
Może dlatego, że z perspektywy
Inne ujęcie
Zdjęcia z różnego okresu, bo na poprzednim jest dobudowana barierka.
pzaucha napisał(a):Dzień dobry,
Czy ma Pan jakiś ciekawy namiar na apartment na wyspie Hvar dla 5 osób (2 dorosłych + 3 dzieci)? Z Pana postów wyczytałem, że dużo Pan na tej wyspie bywał.
pzaucha napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):RONINEK napisał(a):Taras piękny, ale jak dla mnie trochę za duży..
Inne ujęcie
Dzień dobry,
Czy ma Pan jakiś ciekawy namiar na apartment na wyspie Hvar dla 5 osób (2 dorosłych + 3 dzieci)? Z Pana postów wyczytałem, że dużo Pan na tej wyspie bywał. W zeszłym roku byliśmy 2 dni w Gradacu i nawet myśleliśmy o Hvar ale z uwagi na to, że pojechaliśmy "w ciemno" woleliśmy nie ryzykować. Ostatecznie dotarliśmy aż prawie pod Ulcinj w Montenegro żeby znaleźć coś odpowiedniego... Jeżeli mógłby Pan coś doradzić w tym temacie a może polecić jakieś sprawdzone miejsca to będę wdzięczny. Mogę w zamian podesłać namiary na miejsce gdzie byliśmy w tej Czernogórze a także bardzo fajne miejsce na Sycylii w okolicy Trapani.
Z góry dziękuję i Pozdrawiam z Tarnowa
RONINEK napisał(a):pzaucha napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):RONINEK napisał(a):Taras piękny, ale jak dla mnie trochę za duży..
Inne ujęcie
Dzień dobry,
Czy ma Pan jakiś ciekawy namiar na apartment na wyspie Hvar dla 5 osób (2 dorosłych + 3 dzieci)? Z Pana postów wyczytałem, że dużo Pan na tej wyspie bywał. W zeszłym roku byliśmy 2 dni w Gradacu i nawet myśleliśmy o Hvar ale z uwagi na to, że pojechaliśmy "w ciemno" woleliśmy nie ryzykować. Ostatecznie dotarliśmy aż prawie pod Ulcinj w Montenegro żeby znaleźć coś odpowiedniego... Jeżeli mógłby Pan coś doradzić w tym temacie a może polecić jakieś sprawdzone miejsca to będę wdzięczny. Mogę w zamian podesłać namiary na miejsce gdzie byliśmy w tej Czernogórze a także bardzo fajne miejsce na Sycylii w okolicy Trapani.
Napisze.wieczorem do Pana na priv.
andeo napisał(a):black_lord napisał(a):Jakie miasteczko na wyspie Hvar polecalibyście na wyjazd w ciemno?
Gdzie można najłatwiej znaleźć tabliczki z zapisem "free apartmani"?
Pewnie Hvar, Jelsa i Stari Grad?
W mniejszych wioskach jest na cokolwiek szansa?
Ja mieszkałam 7 dni w Starim Gradzie ...30euro za dzień płaciliśmy u p.Soboty
Miasteczko jest piękne ,jest gdzie wieczorem pospacerować,napić się winka,kawy,zjeść lody ,polecam .
RONINEK napisał(a):pzaucha napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):RONINEK napisał(a):Taras piękny, ale jak dla mnie trochę za duży..
Inne ujęcie
Dzień dobry,
Napisze.wieczorem do Pana na priv.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne