Witam
Właśnie w tym apartamencie ze zdjecia będę nocować - czy coś wiesz więcej o tym miejscu, jaka jest tam plaża itp. Pozdrawiam
Gajus.ems napisał(a):W ubiegłym tygodniu wróciłem z Hvaru. Jestem zachwycony wyspą, a w szczególności częścią "zatunelową " Będzie moja fotorelacja, postaram sie przybliżyć miejsca nieopisywane na forum.
Gajus.
zawodowiec napisał(a):
...Mdziumka, w razie czego jest jeszcze szutrowa droga nad tunelem, osobówka spoko daje radę ...
majeczka napisał(a):Gajus.ems napisał(a):W ubiegłym tygodniu wróciłem z Hvaru. Jestem zachwycony wyspą, a w szczególności częścią "zatunelową " Będzie moja fotorelacja, postaram sie przybliżyć miejsca nieopisywane na forum.
Gajus.
Z niecierpliwością czekamy Gajus.ems, szczególnie mnie interesuje właśnie wszystko za tunelem Pitve, czyli Sv Niedjela, Bojanic Bad, Ivan Dolac. No może jeszcze co nieco przed tunelem, czyli Jelsa, Stary Grad, czy Zarace...
Cieszę się, że jesteś zachwycony, wracałam na Hvar kilka razy...
Czesiek63 napisał(a): Witam wszystkich zakręconych w temacie wyspy Hvar mam nadzieje ze zostanę przyjęty do szanownej grupy miłośników, po moim drugim w historii pobycie i zapewniam was nie ostatni.... moja relacja z pobytu w dziale nasze relacje z podroży http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=25933
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne