bydz napisał(a):Przejrzałem wszystko i wszystkie relacje mało przekonujące:) Na Braciu wybrałem BOL wiec myślę ze trzeba przełknąć koszty i wybrać HVAR aczkolwiek w tych samych relacjach widzę ze jest monstrualnie drogo nawet jeżeli chodzi o lody:)
Byłem na wyspie Hvar w tym roku w sierpniu dokladnie w Ivan Dolac.Plaze sa marne w tej miejscowosci na cos fajnego musisz podjechac samochodem choc sama miejscowosc jest dosc przyjemna.My płacilismy 50 euro za 3 osoby lody nie były drogie 7 kun ceny nie odbiegaja do tych na ladzie znacznie. Jezeli chodzi o wyspe to jest ona dla ludzi ceniacych cisze, jest duzo plaz z efektownym wjazdem serpentynami piekne widoki mało ludzi . Jak masz zamiar cały urlop przelezec na plazy to jedz sobie gdzies w inne miejsce.Miejscowosci Jelsa nie powala na kolana tak samo jak Hvar ktorego ratuje Spaniola nie wiem skad sie tam biora te ceny chyba po prostu jest tam troszke inny klient. Najwieksze wrazenie na mnie zrobiła droga i plaza Lucisce a nie byłem wszedzie.