karflo napisał(a):proszę o pomoc jak najlepiej-najtaniej dotrzec na wyspe? chciałam z splitu
najtaniej nie równa się najlepiej i odwrotnie ... Skoro chciałaś ze Splitu po co pytać ? Ja zawsze ze splitu
karflo napisał(a):Jest tylko jedno polaczenie ze splitu?? Znalazłam za588kn chyba ze jest lepsza opcja z innego miejsca
bluesman napisał(a):Jest (czy lepsza ?) trzeba przejechać ok. 100 km po z reguły zatłoczonej drodze. Dla kierowcy jest to męczące zwłaszcza po n km zrobionych wcześniej. Dla pasażera super widoki .
kaeres napisał(a):Ale i tak po tegorocznej przygodzie z promem Stari Grad - Split w życiu go nie polecam.
kaeres napisał(a):No ale do Zadvarje czy Zagvozd czy Sestanovac to też trzeba dojechać.
Jest to dalej niż Split o jakieś 50km
Rafał78 napisał(a):...nie koniecznie 100 km , przecież jadąc autostradą zjeżdżamy albo na Zadvarje i Drvenika zostaje 45 km ,albo kawałek dalej tunelem (płatnym) wyjeżdżając za Baską Vodą zostaje tylko 36 km.
Rafał78 napisał(a):Jam Ci nie wróg jeździj tak
Rafał78 napisał(a):do Vrboski poprzez Drvenik jest ok. 100 km dalej:)
bluesman napisał(a):Wybacz nie jestes wiarygodny
Rafał78 napisał(a):Rafał78 napisał(a):Jam Ci nie wróg jeździj tak
jam Tobie też nieRafał78 napisał(a):do Vrboski poprzez Drvenik jest ok. 100 km dalej:)
...racja , ale jak już wjadę na wyspę to nie liczę tych kilometrów
...już czuję wakacje w kościachbluesman napisał(a):Wybacz nie jestes wiarygodny
no cóż , noł bady ist pefekt
pozdrawiam
bluesman napisał(a):
4 razy na Hvarze ino raz z Drvenika i nigdy więcej do Vrboski poprzez Drvenik jest ok. 100 km dalej:)
mariusz_77 napisał(a):Pozdrowienia ze słonecznego Hvaru dla wszystkich Cromaniaków
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne