Jo_Anna napisał(a):Ha! Będę prawie w tym samym miejscu Też jako ten Robinson Porównamy wrażenia
Prawie...tzn zatoka w prawo czy w lewo
Czy być może kwatera obok ?
Wyjeżdżam 23 lipca i siedzę do 6 sierpnia...może spotkanie przy Karlovacko
Jo_Anna napisał(a):Witam!
Tak troszkę awansem chciałam się wpisać do klubu, bo najprawdopodobniej tam zawitam w czerwcu tego roku. Obiecuję wtedy relację
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Z przyjemnością donoszę, że Starogradsko Polje (od ubiegłego lata wpisane na Listę światowego dziedzictwa UNESCO) ma już swoją stronę www
Nadmienię, że na stronie znajdują się zdjęcia Pawła Jaroszewskiego;
polecam, zapraszam
Pozdrawiam
Jo_Anna napisał(a):A kiedy tam będziesz? Mam podobne plany - plecakowo-włóczęgowskie po odludziach, mniej więcej od 7 czerwca...
pozdrawiam
Gajus.ems napisał(a):Do CRO wybieram się 19.06.09 z Wrocka, 20 wyruszę ( na piechotę) ze Splitu, poprzez Omiś, Makarską, Drvenik na HVAR. Planuję, że na campie MLASKA k. SUCURAJA bedę w środę 24.06.09.
Gajus.ems napisał(a): Dzielna z Ciebie dziewczyna.
Gajus.ems napisał(a): PS. Bardzo podobała mi sie Twoja relacja z wyjazdu do Włoch. Też miałem okazje poznać południowe Włochy ( Calabria)
Sysia_86 napisał(a):Relacja z miasteczka Hvar się tworzy
forum/viewtopic.php?p=367681#367681
joasiasok napisał(a):Podobno w sezonie pływa nocny prom z Securaja do Drvenica? A może tylko do Splitu ze SG?
na ile to pewne i o której mniej wiecej wypływa z Hvaru?
Na stronie Jadrolinii go nie ma, ale podobno istnieje. Kasiu, liczę na Ciebie! i dziekuję!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne