hmmm, znam ten widok i wiem u kogo spędziliście urlop
jeśli dobrze dedukuję to powinniście poznać Zosię z rodziną
pozdrawiam
m@rek napisał(a):....wiem u kogo spędziliście urlop
jeśli dobrze dedukuję to powinniście poznać Zosię z rodziną
pozdrawiam
krispinus napisał(a):Dobrze dedukujesz, a co za tym idzie, musisz także wiedzieć u kogo byliśmy
Byliśmy w tym samym czasie (my pierwszy raz w Conte, Oni siódmy), a mocną grupę Śląska Cieszyńskiego uzupełnił Mariusz z rodziną (dziewiąty raz u Brysa i Leny ) ...
Serdecznie kompanów z czerwcowego Hvaru pozdrawiam
m@rek napisał(a):krispinus napisał(a):Dobrze dedukujesz, a co za tym idzie, musisz także wiedzieć u kogo byliśmy
Byliśmy w tym samym czasie (my pierwszy raz w Conte, Oni siódmy), a mocną grupę Śląska Cieszyńskiego uzupełnił Mariusz z rodziną (dziewiąty raz u Borysa i Leny ) ...
Serdecznie kompanów z czerwcowego Hvaru pozdrawiam
pięknie
nieśmiało zapytam ... co w przyszłym roku?
JoannaC napisał(a):Hejka, szukam informacji o tym jak dostać się z omis na Hvar (dowolna miejscowosc) i jakoś mi nie idzie, trochę szperalam na forum ale niewiele to dalo,podobnie wujek gogle niewiele pomógł, wiec jest tu jakaś dobra duszyczka,ktora mogła by mi udzielić jakiś informacji? Będę bardzo wdzięczna, i od razu przepraszam za literowki,ale pisze z telefonu. Pozdrawiam dodam, że nie dysponuje samochodem,wiec Makarska czy split odpada
banankochan napisał(a):JoannaC napisał(a):Hejka, szukam informacji o tym jak dostać się z omis na Hvar (dowolna miejscowosc) i jakoś mi nie idzie, trochę szperalam na forum ale niewiele to dalo,podobnie wujek gogle niewiele pomógł, wiec jest tu jakaś dobra duszyczka,ktora mogła by mi udzielić jakiś informacji? Będę bardzo wdzięczna, i od razu przepraszam za literowki,ale pisze z telefonu. Pozdrawiam dodam, że nie dysponuje samochodem,wiec Makarska czy split odpada
Jak nie masz auta,wiec jak chcesz się dostać jak prom ze splitu lub drvenik'u
RONINEK napisał(a):Witam.
Własnie wrócilem po 2 tygodniach z Jelsy.
Na miejscu oczywiscie wypady ; miasto Hvar , Vrboska, Zavala, Ivan Dolac itd itd
Jak ktoś ma jakies pytania, śmiało pisać
Pozdrawiam.
RONINEK napisał(a):Wszystko zalezy od kilku czynników; w ile osób, do jakiej ceny i jakiego standardu oczekujesz
Myślę że bez problemu coś znajdziesz, to koniec sierpnia i dużo kwater się zwalnia, no i ceny z dnia na dzień spadaja w dół.
Pozdrawiam
karflo napisał(a):proszę o pomoc jak najlepiej-najtaniej dotrzec na wyspe? chciałam z splitu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne