bluesman napisał(a):Cóz i po pobycie na Hvarze
a ja jeszcze 25 dni do wyjazdu ale to zawsze najlepsze przede mną
bluesman napisał(a):Cóz i po pobycie na Hvarze
heca7 napisał(a):... musiał latać za dzieciakami na zewnątrz i wysłuchiwać - dłuuugo jeszcze???? ..... spokoje dzieci a ...istnieją .... Niestety nie nasze, moje są ruchliwe, ciągle gdzieś gmerają, ciągle coś chcą i pytają. Będą wchodzić i wychodzić w kółko. Nie posiedzą nigdzie. Pierwsze co syn zrobił na molo w Splicie to wywinął orła bo chciał gdzieś biec. Rozwalił o beton łokieć, biodro i kolano....
krispinus napisał(a):heca7 napisał(a):... musiał latać za dzieciakami na zewnątrz i wysłuchiwać - dłuuugo jeszcze???? ..... spokoje dzieci a ...istnieją .... Niestety nie nasze, moje są ruchliwe, ciągle gdzieś gmerają, ciągle coś chcą i pytają. Będą wchodzić i wychodzić w kółko. Nie posiedzą nigdzie. Pierwsze co syn zrobił na molo w Splicie to wywinął orła bo chciał gdzieś biec. Rozwalił o beton łokieć, biodro i kolano....
Ło matko
Toć to .... wcielone
Gdzieś czytałem, że 12.08 na Korćulę pędzicie i planujecie (rozpatrujecie) powrót być może promem do Splitu...
Się chłop przekręci na tym promie - to pewne
A młodego, w feralnym Splicie, broń Boże na powietrze nie wypuszczać
A tak poważniej... trochę.
Z opisu zachowania "pociech" (sorry miało być poważniej) wnioskuję szacunkowo wiek na przedszkole i takie kreatywne oraz poznawcze zachowanie będzie procentowało w przyszłości
Wiem to po swoich, już dorosłych dzieciach .... bywało podobnie jak u Was
Sił i wytrwałości na tej Korculi życzę.
I odpoczynku...po wczasach
mksz73 napisał(a):Witam ,
Jest to mój pierwszy post. W Chorwacji byliśmy 4 razy. 2 razy na wyspie Pag(Novalja i Pag), w Makarskiej i na wyspie Krk w Basce. W kazdej z tych miejscowości sytuacja była komfortowa, ponieważ w miejscu zamieszkania mieliśmy plaże, a wieczorkiem można było wyskoczyć na miasto pozwiedzać. W tym roku postanowiliśmy spróbować, po przeczytaniu Waszych opinii , Hvaru. Początkowo padło na miasto Hvar, ale zobaczyłem, że dużo osób odradza to miasto ze względu na jakość wody i plaż. Chcielibyśmy mieć tak jak w poprzednich latach taką samą sytuację, zeby nie jezdzic na plaże codziennie albo do miasto tez codziennie zwiedzać. Tak jak ktoś wyżej napisał, ze sa takie 2 opcje. Tu pojawia się moje pytanie, jaką miejscowość byscie polecili dla nas ? Dodam, że chcielibysmy aby miejsce zakwaterowania nie było jaką "pipidówą" z 500 mieszkańcami, ale żeby naprawdę można było pospacerować, a jednocześnie była spoko plaża. Z góry dzięki.
Pozdrawiam wszystkich
toyotarav4 napisał(a):Witajcie czy był moze ktos tam w tej zatoce. jedziemy tam do robinsonady i chcialam sie dowiedziec gdzie bedzie najblizszy sklep i co wogole mozna kupic w tym sklepie? co powinnam zabrac na taka wyspe ??
toyotarav4 napisał(a):Był ktos zatoka pakomina ?? juz za pare dni pierwszy wyjazd brrrr
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne