endrius napisał(a):Jako wpisowe wrzucam perełkę z Gromin Dolac.. ustrzeliliśmy ją pustą.
Rzeczywiście perełka , pewnie się gdzieś po drodze rozminiemy ,ja w sobotę przyjadę do ID
misia53 napisał(a):Myślisz,że w upał ktoś będzie stał cały dzień i pilnował szlabanu?
krispinus napisał(a):...
Kasia Głydziak Bojić, kaers, Basik_63, m@rek - dzięki za sporo rzeczowych i pomocnych informacji...
Rafał78 napisał(a):endrius napisał(a):Jako wpisowe wrzucam perełkę z Gromin Dolac.. ustrzeliliśmy ją pustą.
Perełka , perełka na takie również polujemy
Dostęp z lądu czy z wody
Daleko za Žuticą
Od piątku zaczynamy kajakową eksploracje zatoczek Gromin Dolac
endrius napisał(a):Wpisujemy się do klubu! Po 15 latach od kampu w Stari Gradzie wróciłem na Hvar już z rodziną. 5ty raz w cro, 2gi na Hvarze, jesteśmy w Zavali, pierwszy dom w linii brzegowej Zavali, z dala od wszystkiego.. Jest pięknie. Jesteśmy do soboty rana, jakby ktoś miał jakieś pytania to spróbuję odpowiedzieć.
endzi91 napisał(a):Hej,
Chciałam rozwiać wątpliwości co do Konoby Pelago- część osób pisała, że w zeszłym roku pogorszyło się jedzenie. Byliśmy tam w ostatnich dniach dwukrotnie i jedzenie było przepyszne, a na koniec zostaliśmy poczęstowani rakiją i proskiem Właścicielka przemiła. Za każdym razem dobiegały nas polskie głosy ze stolików obok
Na wpisowe parę zdjęć z Jelsy i okolic:
krispinus napisał(a):Witajcie po dłuższej przerwie.....
Na wstępie proszę maslinkę o dopisanie do grona ...
krispinus napisał(a):Jaskuc, maslinka,Rafał78 - za kajakowe inspiracje w Waszych relacjach i mnóstwo cennych rad w nich zawartych.
adkrzywda napisał(a):My w Zavali meldujemy się dopiero 30 lipca. Również w planach "kajakowanie" wszelkiej maści pięknych hvarskich zatoczek. Prosiłbym również o info jak w tym roku wygląda sprawa z wyjazdem na Sv. Nikolę (w tamtym roku nieciekawie chyba było ze starszym panem). Najwyżej będziemy drałować z buta.
Pozdrav
magdach7 napisał(a):hej
My wyruszamy do Zavali 22.0 i stacjonować będziemy do 6.08. Może uda nam się wspólne piwko. Wyruszamy w 3 samochody i 3 rożne miejscowniki:u Braco Carata, Meri Caratan i Lilijany Horvat.
Liczymy na niezapomniane wrażenia, bo na Hvarze będziemy po raz pierwszy.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne