Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 20.02.2009 21:18

Wow! Dopiero teraz trafilam na ten cudowny watek.Maslinko-doskonaly pomysl!! Zapisuje sie do klubu,jezeli oczywiscie zostane przyjeta bez wkupnego :wink: Mam mase zdjec,tylko problem z ich wklejeniem...Nawet najbardziej szczegolowe instrukcje nie pomagaja :cry: Pozdraviam wszystkich Klubowiczow!
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.02.2009 01:53

Basiulinek - tu jest cały wątek o tym gdzie i jak zamieszczać zdjęcia. Sam korzystam z darmowego fotosika ale tak mnie już wkurza, że to chyba długo nie potrwa...
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 21.02.2009 11:29

Ufff... jak na razie udalo mi sie wstawic fotke do profilu :D A z tym zamieszczaniem zdjec na forum to juz wyzsza szkola jazdy :? JacYamaha-dzieki za wskazowki,jak tylko znajde troche wiecej czasu-wezme sie za ich studiowanie.Moze mlodsze pokolenie pomoze... :oops:Papa!!!
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 10.03.2009 14:08

Dopiero tu trafiłam i zaznaczam swoją obecność
Pozdrav
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 13.03.2009 13:49

Witaj Basiulinku i Renatolato :!: Miło Was widzieć. Dawno tu nie zaglądałam, bo pochłonęło mnie "życie" :wink:
Ale właśnie dorzuciłam trzy linki (ostatnie) do naszej "hvarskiej biblioteki" (na pierwszej stronie wątku) i obiecuję wkrótce przejrzeć forum i jeszcze tę listę wzbogacić :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkich Hvaromaniaków :D
Tomcroek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomcroek » 13.03.2009 21:59

Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o odpowiedź, czy na kamp Grebisce można przyjechać z psem - jeśli tak to jaki jest koszt, oraz czy za pobyt przyjmują zapłatę kartą kredytową ?
Szukałem na ich stronie i na forum, ale niestety nie znalazłem takich informacji.
Pozdrawiam :P
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 14.03.2009 08:36

Tomcroek, faktycznie nie ma takich informacji na ich stronie. Z tego co pamiętam, to my płaciliśmy właśnie kartą, ale nie powiem Ci tego na 100 %. Psów na campingu nie pamiętam. Ale najlepiej jak wyślesz do nich maila i zapytasz.
Pozdrawiam :)
linka_ka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) linka_ka » 17.03.2009 16:09

Basiulinek napisał(a):Ufff... jak na razie udalo mi sie wstawic fotke do profilu :D A z tym zamieszczaniem zdjec na forum to juz wyzsza szkola jazdy :? JacYamaha-dzieki za wskazowki,jak tylko znajde troche wiecej czasu-wezme sie za ich studiowanie.Moze mlodsze pokolenie pomoze... :oops:Papa!!!

Ojej, bardzo proszę o pomoc we wklejeniu fotki do profilu :oops:
już nawet się nauczyłam na forum wklejać, ale do profilu ani rusz :oops:
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 17.03.2009 16:38

linka_ka napisał(a):Ojej, bardzo proszę o pomoc we wklejeniu fotki do profilu :oops:
już nawet się nauczyłam na forum wklejać, ale do profilu ani rusz :oops:

To naprawdę łatwe:
krok 1.
Najpierw przygotuj fotę: jej szerokość nie może być większa niż 130 pikseli, wysokość większa niż 130 pikseli, a rozmiar większy niż 20kB.
Jeśli nie będzie odpowiadać tym warunkom, fota nie załaduje się na profil.
Najlepiej "wrzucać" fotę z twardego dysku komputera; zatem jeśli nie masz jej na dysku, to umieść ją tam i, jeśli to konieczne, zmniejsz do rozmiarów j.w.

krok 2.
Przystępujemy do dzieła: wchodzimy na forum, dalej na swój profil (ikona: profil); następnie klik na "Wyślij Emblemat z twojego komputera" (pod warunkiem, że fotka, którą chcesz umieścić jako awatar jest na twardym dysku Twojego kompa - a to chyba najczęstrzy przypadek i najłatwiejszy sposób) klik na przeglądaj (tu dochodzimy do żądanej fotografii), i klik na wyślij na samym dole stronki; gotowe!!!!

Powodzenia, pozdrawiam
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.03.2009 18:36

Krótki kurs jak zrobić avatarek
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 18.03.2009 09:36

Hvar na Hvarze... 8)
...czyli moje wpisowe :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdr

P.S.
Kilka zdań...]
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 20.03.2009 19:57

Witaj, Januszu :)
Dzięki za "wpisowe", już je dorzuciłam do "hvarskiej biblioteki" :D

Pozdrav :papa:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 21.03.2009 09:55

Tomcroek napisał(a):Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o odpowiedź, czy na kamp Grebisce można przyjechać z psem - jeśli tak to jaki jest koszt, oraz czy za pobyt przyjmują zapłatę kartą kredytową ?
Szukałem na ich stronie i na forum, ale niestety nie znalazłem takich informacji.

A był pies, był. Śliczny beagle siedział sobie często na ławeczce przy łazienkach :) Wiem, bo go czasem częstowałam jakimiś smakołykami :twisted: Tak, że z psem na tym kampie nie powinno być problemu.
Tomcroek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomcroek » 21.03.2009 10:42

Roksa_ napisał(a):
Tomcroek napisał(a):Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o odpowiedź, czy na kamp Grebisce można przyjechać z psem - jeśli tak to jaki jest koszt, oraz czy za pobyt przyjmują zapłatę kartą kredytową ?

A był pies, był. Śliczny beagle siedział sobie często na ławeczce przy łazienkach :) Wiem, bo go czasem częstowałam jakimiś smakołykami :twisted: Tak, że z psem na tym kampie nie powinno być problemu.

To świetnie, bardzo dziękuję za informację.
Jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło.
Co z psami na promach, czy nie robią z tym problemów bo nie znalazłem w cenniku opłaty za psa?
Ale przecież mieszkają na wyspach więc jakoś muszą tam dotrzeć.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 21.03.2009 10:51

Tomcroek napisał(a):
To świetnie, bardzo dziękuję za informację.
Jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło.
Co z psami na promach, czy nie robią z tym problemów bo nie znalazłem w cenniku opłaty za psa?
Ale przecież mieszkają na wyspach więc jakoś muszą tam dotrzeć.

To zależy od rodzaju promu. Jeśli "otwarty", jak na trasie Drvenik - Sućuraj, to masz absolutną dowolność w wyborze miejsca; jeśli zaś promy pływające na dłuższych trasach (np.Stari Grad- Split), to nie wolno Ci wprowadzić psa "do salonu" (zostaje pokład- paluba czy sun deck i ewntualnie "przejścia" pomiędzy salonami i przy klatkach schodowych - jesli takowe na danym promie istnieją, bo duże promy wyglądają bardzo różnie.). Najgorzej dla zwierzaka wygląda podróż katamaranem (klatki na dziobie na zewnątrz).

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Hvar - strona 16
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone