Basiulinek napisał(a):Ufff... jak na razie udalo mi sie wstawic fotke do profilu A z tym zamieszczaniem zdjec na forum to juz wyzsza szkola jazdy JacYamaha-dzieki za wskazowki,jak tylko znajde troche wiecej czasu-wezme sie za ich studiowanie.Moze mlodsze pokolenie pomoze... Papa!!!
linka_ka napisał(a):Ojej, bardzo proszę o pomoc we wklejeniu fotki do profilu
już nawet się nauczyłam na forum wklejać, ale do profilu ani rusz
Tomcroek napisał(a):Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o odpowiedź, czy na kamp Grebisce można przyjechać z psem - jeśli tak to jaki jest koszt, oraz czy za pobyt przyjmują zapłatę kartą kredytową ?
Szukałem na ich stronie i na forum, ale niestety nie znalazłem takich informacji.
Pozdrawiam
Roksa_ napisał(a):Tomcroek napisał(a):Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o odpowiedź, czy na kamp Grebisce można przyjechać z psem - jeśli tak to jaki jest koszt, oraz czy za pobyt przyjmują zapłatę kartą kredytową ?
Szukałem na ich stronie i na forum, ale niestety nie znalazłem takich informacji.
Pozdrawiam
A był pies, był. Śliczny beagle siedział sobie często na ławeczce przy łazienkach Wiem, bo go czasem częstowałam jakimiś smakołykami Tak, że z psem na tym kampie nie powinno być problemu.
Tomcroek napisał(a):
To świetnie, bardzo dziękuję za informację.
Jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło.
Co z psami na promach, czy nie robią z tym problemów bo nie znalazłem w cenniku opłaty za psa?
Ale przecież mieszkają na wyspach więc jakoś muszą tam dotrzeć.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne