lotnikwsk napisał(a): to dobrze bo nie mam z czego chudnąć
Ale szczęściarz
lotnikwsk napisał(a): to dobrze bo nie mam z czego chudnąć
Krzychooo napisał(a):Wypatrujcie na Hvarze Lionela Messiego, jedzie tam na wakacje
http://www.sport.pl/pilka/1,65082,20112 ... xSportLink
heca7 napisał(a):O LPG pytaj bezpośrednio p. Kasię chyba tylko ona może z pewnością odpowiedzieć
mariusz_77 napisał(a):wiolek_lp napisał(a):u mnie 49
pociesza mnie jedynie fakt, że to całe 49 dni na schudnięcie haha ( siedząca praca przyniosła efekty )
u mnie jeszcze 96 dni... i co ja mam powiedzieć... wcale mnie nie pociesza większa ilość dni na schudnięcie... ...
ale rzeczywiście powtórne przeglądanie relacji daje ulgę
Pozdrawiam... liczę, że po powrocie podzielicie się nowościami z Hvaru
lotnikwsk napisał(a):A u mnie jeszcze 40 dni to dobrze bo nie mam z czego chudnąć
kammaj napisał(a):Daaawno nie pisałem na forum ale i dawno nie byłem w Chorwacjii (bo 2 lata to dla mnie dawno). Więc muszę się pochwalić, że w tym roku znowu Chorwacja i Hvar, na którym już dawno chciałem się znaleźć.
Jakby co to połowa lipca Villa Vitarnja, Jelsa
Mikromir napisał(a):Czy z Bojanić Bad do Ivan Dolac prowadzi jakaś nadmorska dróżka, czy też można tam dotrzeć pieszo tylko "główną" drogą dla samochodów?
Mikromir napisał(a):- Czy w Ivan Dolac, poza niewielkimi plażami żwirowymi, na skałkach także są miejsca odpowiednie do plażowania, czyli w miarę płaskie skały z mniej karkołomnym zejściem do morza? Interesuje mnie szczególnie zachodnia część miejscowości.
Mikromir napisał(a):Jak wygląda sprawa ilości plażowiczów w Ivan Dolac i Zavali na przełomie czerwca / lipca? Może ktoś ma zdjęcia plaż zrobione w tym terminie?
wiolek_lp napisał(a):Mikromir czyżby jednak szykowały się wakacje
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne