silvvia napisał(a):Mikromir .. im więcej czytam tym mniej wiem, każdy ma inny gust i każdy pisze co innego
Normalne - inne gusta - inne wpisy
silvvia napisał(a):Mikromir .. im więcej czytam tym mniej wiem, każdy ma inny gust i każdy pisze co innego
silvvia napisał(a):dziękuję bardzo,ale teraz mi pohahmenciliście , juz nic nie wiem nie chcemy jechać do malenskiej wsi, ale chciałabym sę wykąpać w jakimś przystępnym miejscu a nie na publicznej plaży, czyli które wybrac ? I jednocześnie zeby psy nie szczekaly ..
silvvia napisał(a):Po przemyśleniu kwestii pieniężnej tzn kosztów za prom .. muszę odrzucic Hvar .. Myślę dalej teraz nad Makarską
silvvia napisał(a):... czytałam też o tamtejszej drodze i będąc osobą o slabych nerwach od razu wykluczyłam tę trasę .
silvvia napisał(a):Nie śmiejcie się bo ja nie rozważaląm promu z Drvenika, a ze splitu, tam i nazot jest bardzo kosztowny .. czytałam też o tamtejszej drodze i będąc osobą o slabych nerwach od razu wykluczyłam tę trasę .
heca7 napisał(a):Nie warto odpuszczać Hvaru z powodu drogi. Bo naprawdę nie jest straszna. A Hvar piękny
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne