kaeres napisał(a):W tym roku bedzie hardcore.
Będzie i Hvar i Primošten i nawet Rogoźnica i Pag.
Ale melanż...
To na jak długo w końcu jedziesz?
wiolek_lp napisał(a):Fanka napisał(a):Hvar jest cały czas mój nr 1 w Cro, zastanawiam się w tym roku nad nim, chociaż ceny kwater coraz wyższe, ciężko znaleźć coś przy samym morzu dla 3 osób poniżej 100 EUR. Pewnie wszystko tańsze już dawno zarezerwowane.
eee myślę, że znaleźć się da spokojnie tylko zależy jakiego oczekuje się standardu
my znaleźliśmy robinsonadę 5 m od morza i za 2+2 płacimy w połowie lipca 50e za dobę.
I informacja jeśli ktoś, kiedyś byłby zainteresowany robinsonadą o nazwie Loreana w Uvali Veprinova, to jest w niej ciepła woda, i nowe łazienki Na polskiej stronie zakwaterowanie-chorwacja są stare informację o braku ciepłej wody, właścicielka mówi, że ciepła woda jest więc to prawie już luksusowo
Ale ceny na tej stronie dużo większe niż rezerwując przez visithvar (przykładowo 8 noclegów początkiem lipca różnica ok 700 zł )
silvvia napisał(a):Czy znacie moze jakies fajne miejsca w pobliżu plaży Zarace ? z Innych postów wywnioskowałam ze bylo by to dobre miejsce na Hvarze,ale za chiny nie mogę znleśc jakichś apartamentów ..
silvvia napisał(a):Czy znacie moze jakies fajne miejsca w pobliżu plaży Zarace ? z Innych postów wywnioskowałam ze bylo by to dobre miejsce na Hvarze,ale za chiny nie mogę znleśc jakichś apartamentów ..
kaeres napisał(a):Mikromir napisał(a):kaeres napisał(a):W tym roku bedzie hardcore.
Będzie i Hvar i Primošten i nawet Rogoźnica i Pag.
Ale melanż...
To na jak długo w końcu jedziesz?
3 tygodnie.
Tydzień Pag, tydzień Rogoźnica, tydzień Jelsa.
kaeres napisał(a):Nie wiem czy tak już będzie co roku ale faktycznie koszta podróży, organizacji za dużo nasz kosztują i będziemy się starali już na dłużej jeździć.
Proporcjonalnie wychodzi po prostu taniej, a po 2 tygodniach zawsze czujemy niedosyt.
Ja osobiście na 7-10 dni bym nie mógł jeździć do Chorwacji.
silvvia napisał(a):dziękuję bardzo,ale teraz mi pohahmenciliście , juz nic nie wiem nie chcemy jechać do malenskiej wsi, ale chciałabym sę wykąpać w jakimś przystępnym miejscu a nie na publicznej plaży, czyli które wybrac ? I jednocześnie zeby psy nie szczekaly ..
silvvia napisał(a):Mikromir .. im więcej czytam tym mniej wiem, każdy ma inny gust i każdy pisze co innego
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne