Dziekuję za odpowiedz o placu zabaw, cenna dla mnie informacja
Piszesz o takich trampolinach ? :
RONINEK napisał(a):....Piszesz o takich trampolinach ? :...
RONINEK napisał(a):Dziekuję za odpowiedz o placu zabaw, cenna dla mnie informacja
mariusz_77 napisał(a):RONINEK napisał(a):Dziekuję za odpowiedz o placu zabaw, cenna dla mnie informacja
Nie, nie ... takie dla dzieci przy placu zabaw w parku... gumowe otoczone siatką
m@rek napisał(a):sebann napisał(a):A te gumowe na wodzie stały w ubiegłym roku w zatoce za Jelsą, w kierunku Vrboski...
a jednak
Mikromir napisał(a):m@rek napisał(a):sebann napisał(a):A te gumowe na wodzie stały w ubiegłym roku w zatoce za Jelsą, w kierunku Vrboski...
a jednak
To koniec... rozchodzą się... wkrótce opanują kolejne przyczółki na wyspie... musiały z Brača po sąsiedzku przepłynąć... tam w Bolu jest ich już masa... nadciąga nieuchronna epidemia nawodnych dmuchańców...
RONINEK napisał(a):Odbiegacie trochę od tematu...
Więc gdzie uderzyć w sierpniu ??
Gdzie poplazuje w miarę w samotnosci z psem , ale jednocześnie niezbyt daleko od cywilizacji ?
Okolice Jelsy, czy jednak zatunelowe południe Ivan Dolac itd ?
Doradzcie coś PROSZĘ !
m@rek napisał(a):RONINEK napisał(a):Odbiegacie trochę od tematu...
Więc gdzie uderzyć w sierpniu ??
Gdzie poplazuje w miarę w samotnosci z psem , ale jednocześnie niezbyt daleko od cywilizacji ?
Okolice Jelsy, czy jednak zatunelowe południe Ivan Dolac itd ?
Doradzcie coś PROSZĘ !
w sierpniu ... chyba nigdzie
no chyba że zdecydujesz się na robinsonadę
RONINEK napisał(a):"Chyba nigdzie" No własnie, cała nadzieja w tym CHYBA
Zapytam inaczej : Gdzie mam większe szanse, na północy czy południu wyspy ??
Robinsonada wchodzi.w.grę, ale w wersji Light
Internet i w miarę blisko do cywilizacji..
RONINEK napisał(a):Zastanawiam się jeszcze nad czymś między Jelsą a Vrboską (pewnie są tam jakieś domy ?)