Tak ,ja też zwykłą plażę,która jest bardzo ładna i dno ,powiedzmy łagodne ,a o lagunce to tak przy okazji wspomniałam ,jak dla mnie to laguna przypomina raj z tą porzuconą łodzią ,przepięknie tam jest.My natknęliśmy się jeszcze na grupkę Polaków wspinających się po skałach .Cudnie było achhhhh
Martynko,nie wiem czy będę się rozpisywać,podążyliśmy śladem Ciebie,Mariusza77 i Mikromir ,nie wszystko się udało zrealizować,największe moje rozczarowanie ,że nie weszliśmy na Sv Nikola,choć byliśmy już w jaskini...niestety córa nie była w najlepszej formie i było bardzo gorąco,nie chcieliśmy jej forsować.Zaplanowaliśmy więc wjazd na górę ,ale i samochód się zbuntował ..... no i chciałam odwiedzić zatokę w Pokriveniku oraz w Gromin Dolac ,ale zrezygnowaliśmy z 3 dni pod namiotem i nie zdążyliśmy tych miejsc zobaczyć...mamy po co wracać.Za to był Humac i jaskinia,była jaskinia w Sv Nedjeli,była laguna ,St Grad,Hvar,Jelsa ,Vrboska ,były lawendowe pola ...no zadowolona jestem i zachwycona tym wszystkim
może jakiś skrócik z kilkoma fotkami zrobię ,coś w stylu"co można zobaczyć w 7 dni na Hvarze "