napisał(a) maslinka » 10.02.2009 21:14
Danusiu, dzięki za informacje i za mapkę z zaznaczonym campingiem. Faktycznie bliskość "klimatycznych" knajpek jest kusząca
Tomcroek, byliśmy na Grebisce w lipcu 2007 roku i nie było tłoku. Camping jest całkowicie zacieniony, podzielony na dwie części. Pierwsza to miejsca ułożone "tarasowo", więc jest trochę pod górkę, ale minimalnie. Druga część campingu jest położona na płaskim terenie pod niskim sklepieniem z winorośli, co sprawia wrażenie przebywania w szklarni - z tego powodu (oraz ze względu na poczucie prywatności) wybraliśmy tarasy.
My zajmowaliśmy taki taras w 3 namioty (byliśmy 6-osobową ekipą), z tym, że nasze samochody stały tuż obok, więc nie było problemów z sięganiem po różne rzeczy (uważam, że auto na campingu jest jak szafa
)
Nie była to jednak typowa parcelka. Parcele są chyba różnej wielkości i wydaje mi się, że powinieneś się zmieścić z namiotem, autem i pawilonem. Może spróbuj napisać do nich maila; obsługa jest bardzo miła i włada kilkoma językami, więc na pewno pomoże.
Pewnie znasz stronkę campu, ale na wszelki wypadek:
http://grebisce.hr/flashOK.html
Zdjęć z samego campingu nie posiadam poza zdjęciami toalet, które są właściwie fotkami
Roksy, ale myślę, że się nie obrazi, jak je tu wkleję
w końcu to "ku pomocy"
Moim zdaniem pomieszczenia sanitarne dużo mówią o campingu. Ja osobiście zawsze od kontroli toalet uzależniam, czy zostajemy w danym miejscu czy nie
A więc owe fotki:
To chyba najważniejsze informacje o campingu. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to pytaj
Ostatnio edytowano 24.02.2012 12:54 przez
maslinka, łącznie edytowano 2 razy