Mikromir napisał(a):Jakby coś trzeba przewieźć, to na Brač spoko mogę, ne ma problema. Tylko ruszam z Tarnowskich Gór 5 lipca (niedziela) rano, bo po drodze jeszcze mamy nocleg tranzytowy tym razem. Ze Splitu na Brač będę się przeprawiać w poniedziałek 06.07. w godzinach około popołudniowych.
Roxi napisał(a):Serdeczne pozdrowienia dla Klubowiczy z capmu Lili w Jagodnej
Pogoda dopisuje, miejsce na namiot mamy takie, jakie sobie wymarzyłam- przy samej krawędzi klifu
Pogoda dopisuje, miejsce na namiot mamy takie, jakie sobie wymarzyłam- przy samej krawędzi klifu
Jeżeli macie jakieś pytania, to służę... jak tylko następnym razem odpalę kopma
majeczka napisał(a):Roxi koniecznie odwiedźcie przyległe plaże, np. małą, zupełnie kameralną plażę w Bojanic Bad, na lewo od Lili w Jagodnej.
Bardzo się cieszę, że jesteście na Hvarze, wciąż sentymentalnie do tej wyspy wracamy.
tajemnicza napisał(a):Dużo ludzi na kampie?
Mam nadzieję, że jak przyjedziemy 18 lipca to znajdzie się dla Nas miejsce
Roxi napisał(a):Jak my przyjeżdżaliśmy to było sporo wolnych miejsc, ale nad skarpą z widokiem na Jadran tylko jedno- nasze
Teraz namiotów systematycznie przydbywa, ale tloku narazie nie ma. Mam nadzieję, że Wam się uda, bo miejsce jesz urocze
kaeres napisał(a):Proszę o potwierdzenie czy dobrze wybieram plaże / zatoczki dla dzieci.
(...)
1. Stiniva
2. Dubovnica (nie do końca czaję czy tam można zjechać w dół)
3. Torac
4. Prapatna
5. Vela Zaroce (większy ząb w Zarace)
6. Pokrivenik.
Mile widziane jeszcze Wasze podpowiedzi.
Janusz Bajcer napisał(a):Tak urocze do czasu ewentualnej bury
Oby nikogo nie dopadła
minimartini napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Tak urocze do czasu ewentualnej bury
Oby nikogo nie dopadła
Co fakt, to fakt
Kilka lat temu, ostatniej nocy na TYM campie nam się przytrafiła...
Roxi napisał(a):Wiać to już wiało i dało się przeżyć. Wiatr leci po drzewach i namiotom mało co się obrywa
Ale minimartini masz w 100% rację... Lili nie da się nie kochać
andeo napisał(a):hej,ja jestem w drodze do domu z Hvaru Było pięknie .
(...)Nam podobało się w Sv Nedjeli ,piękna plaża, laguna również,lecz tam z małymi dziećmi będzie ciężko się dostać,raczej nie polecam(...)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne