daniel1961 napisał(a):Jakie miejsca do zwiedzania? Czego nie pominąć?
co-zwiedzic-na-wyspie-hvar-t18347.html#p261242
daniel1961 napisał(a):Jakie miejsca do zwiedzania? Czego nie pominąć?
daniel1961 napisał(a):Czytając relacje natrafiłem na cennik z Holiday (Jelsa) z roku 2013, na stronie kempingu nie ma żadnych danych, czy ma ktoś świeże dane (tabele) odnośnie cen na tym kempingu? Auto z przyczepą + 4 dorosłe osoby.Myślę że nie nastąpiły jakieś znaczne zmiany cenowe.
andeo napisał(a):Ja też chce tam się zatrzymać na 3 dni,ale również nic aktualnego nie znalazłam ,może ktoś się podzieli informacją .
kbgoral napisał(a):Witam po raz kolejny wybieramy się w tym roku na Hvar . Problem jest taki ze trochę późno bo kilka dni temu zapadła decyzja ze jedziemy i tu moja prośba czy może ktoś coś wie lub jest tam na miejscu i mógłby pomóc z kwatera ? Napisałem już dużo meili i nigdzie nie ma miejsc. Bardzo proszę o pomoc
gusia-s napisał(a):daniel1961 napisał(a):Czytając relacje natrafiłem na cennik z Holiday (Jelsa) z roku 2013, na stronie kempingu nie ma żadnych danych, czy ma ktoś świeże dane (tabele) odnośnie cen na tym kempingu? Auto z przyczepą + 4 dorosłe osoby.Myślę że nie nastąpiły jakieś znaczne zmiany cenowe.andeo napisał(a):Ja też chce tam się zatrzymać na 3 dni,ale również nic aktualnego nie znalazłam ,może ktoś się podzieli informacją .
No przecież jest aktualny cennik na ich www a tu w euro.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne