suprnowa napisał(a):Niestety nie chce dokonywać rezerwacji z w/w powodu.Czy jest szansa aby znaleźć nocleg w ciemno w normalnych cenach w tym okresie?Najbardziej interesuje mnie Ivan Dolac bądź okolice blisko wody
majeczka napisał(a):Basik_63 napisał(a):w Jelsie -Pelago i ponoć najlepsze lody
dawno nie byłam na Hvarze, ale w tym roku to nieomal rzut beretem z Korculi. Z tego co jednak pamiętam zdecydowanie proponuję Jelsę
Shaddai napisał(a):Było to w lipcu/sierpniu. Trochę dla połowicy za gorąco, dla mnie za tłoczno .
Tytusdj napisał(a):Słuchajta, a jak na Hvarze ciepło nocą? zastanawiam się, czy da się złapać ciut oddechu od gorąca... klimy w robinsonadach brak
Tytusdj napisał(a):Słuchajta, a jak na Hvarze ciepło nocą? zastanawiam się, czy da się złapać ciut oddechu od gorąca... klimy w robinsonadach brak
g00ral napisał(a):skłaniam się ku Jelsie, ewentualnie zatunelowej południowej częsci wyspy - Ivan Dolac, Sveta Nedilja. Najprawdopodobniej pojedziemy w ciemno (tak jak zawsze:))w połowie lipca w 6 osób.
Mikromir napisał(a):W sierpniu w robinsonadzie nie było dużego problemu. Na 11 nocy zaledwie 3-4 były takie, że trzeba było spory przeciąg robić, żeby przeżyć. Pozostałe całkiem znośne, a zdarzyło się wieczorkiem i sweterek wyjąć z walizy. Słowem - klima nie była absolutnym must have. Piszę o południowej stronie w okolicy Gdinj.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne