Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Trzeba wiedzieć od kogo kupowaćBocian napisał(a):A jak będziesz kupował lawendę w woreczkach to prawdopodobnie kupisz tą ze Slavoniji
Jest zgoda
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):przełom czerwca i lipcate kiero napisał(a):podpowiedzcie proszę: kiedy, w jakim terminie najlepiej jechać, by uświadczyć takie lawendowe pola?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Trzeba wiedzieć od kogo kupowaćBocian napisał(a):A jak będziesz kupował lawendę w woreczkach to prawdopodobnie kupisz tą ze Slavoniji
Basik_63 napisał(a):Ja w zeszłym roku byłam na Hvarze od połowy lipca i jeszcze udało nam się załapać na widoki kwitnącej lawendy
Tytusdj napisał(a):Cześć
Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę organizującą wycieczki na Otoci Pakleni i do trzech grot? Oczywiście chodzi o dwa odrębne całodniowe wypady.
Interesują mnie także ewentualne różnice w cenach, jak na razie nie znalazłem niczego poniżej 65 euro, ale pewnie te firmy intensywnie reklamujące się przez internet są najdroższe.
pozdrawiam
Tomanek1920 napisał(a):Witam wszystkich Miłośników Wyspy Hvar
Może macie jakieś ciekawe namiary na fajne apartamenty dla 7-osób. Szukamy apartamentu z trzema sypialniami i jedną dostawką w salonie. Mamy też małego pieska (sznaucer miniaturka).
termin naszego wyjazdu to 08.08.-22.08
Basik_63 napisał(a):Obawiam się, że taniej nie znajdziesz nawet na miejscu szczególnie jeśli chodzi w Vis i Bisewo (groty) zwłaszcza w sezonie.
Basik_63 napisał(a):Obawiam się, że taniej nie znajdziesz nawet na miejscu szczególnie jeśli chodzi w Vis i Bisewo (groty) zwłaszcza w sezonie.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne