Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
BraveSirRobin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) BraveSirRobin » 15.03.2014 20:08

maslinka napisał(a):Drodzy Klubowicze!
Miałam chwilę czasu i uzupełniłam spis Waszych relacji z Hvaru na pierwszej stronie.

Jak o kimś zapomniałam, to krzyczcie ;)

Pozdrav :papa:

To ja nieśmiało się upomnę :)
tym-razem-przez-bih-ale-nadal-na-hvar-st-grad-sv-nedjelja-t43822.html
Pozdrawiam
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 15.03.2014 20:11

BraveSirRobin napisał(a):To ja nieśmiało się upomnę :)
tym-razem-przez-bih-ale-nadal-na-hvar-st-grad-sv-nedjelja-t43822.html
Pozdrawiam

Zrobione :)

Pozdrawiam :papa:
Fanka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fanka » 17.03.2014 11:29

Witam.

Zastanawiam się nad pobytem w tym roku w zatoce Pokrivenik. Jaka tam jest temperatura wody w sierpniu ? Byłam już na Hvarze ,ale od południowej strony, było super. Nie wiem nic o stronie północnej. Mało się opalam, ale dużo siedzę w wodzie "snurkując", stąd moje pytanie o temperaturę wody.

Pozdrawiam.
DiM
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DiM » 18.03.2014 12:13

Witam

Chciałbym zapytać odnośnie wioski Velka Rudina na Hvarze. Czy orientuje się ktoś jak daleko do plaży i czy warto tam się zatrzymać z małymi dziećmi?

Pozdrawiam
Darek
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.03.2014 12:34

DiM napisał(a):Witam
Chciałbym zapytać odnośnie wioski Velka Rudina na Hvarze. Czy orientuje się ktoś jak daleko do plaży i czy warto tam się zatrzymać z małymi dziećmi?

Pozdrawiam
Darek
Mieszkam w Rudinie...Osiedle położone jest ok 2 km od St.Gradu, na wysokości mniej więcej 80 m.n.p.m... zatem do każdej plaży trzeba schodzić w dół, a potem iść pod górę.... Nie mamy tu żadnego sklepu; ale za to jest cisza i spokój. To powinno wystarczyć Ci, żeby podjąć decyzję. Jeśli nie, pytaj konkretnie, odpowiem.
Pozdrawiam
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 18.03.2014 18:48

Kasiu. Czy możesz powiedzieć coś na temat drogi na Sv Nicolę biegnącej ze Svirče. Jechaliśmy już raz drogą, która opisywałaś teraz zastanawiam się nad tą drugą.

Psyt, psyt. Jak nic się nie skomplikuje, w lipcu będzie świeża dostawa Twoich ulubionych łakoci. :D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 18.03.2014 19:43

Basik_63 napisał(a):Kasiu. Czy możesz powiedzieć coś na temat drogi na Sv Nicolę biegnącej ze Svirče. Jechaliśmy już raz drogą, która opisywałaś teraz zastanawiam się nad tą drugą.

Psyt, psyt. Jak nic się nie skomplikuje, w lipcu będzie świeża dostawa Twoich ulubionych łakoci. :D

Trochę uprzedzę Kasię bo raz wjeżdżaliśmy, a raz zjeżdżaliśmy tamtą drogą na rowerach:) Jeżeli macie małą terenówkę i pewne doświadczenie w offroad-owej jeździe czemu nie :)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.03.2014 19:45

Basik_63 napisał(a):Kasiu. Czy możesz powiedzieć coś na temat drogi na Sv Nicolę biegnącej ze Svirče. Jechaliśmy już raz drogą, która opisywałaś teraz zastanawiam się nad tą drugą.

To droga dla dobrego auta terenowego i kierowcy z umiejętnościami prowadzenia takowoż.
Co do łakoci.... ojej... :oops:
dopisane: Pozdrówki dla Bluesmana :D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 18.03.2014 19:53

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):

To droga dla dobrego auta terenowego i kierowcy z umiejętnościami prowadzenia takowoż.
Co do łakoci.... ojej... :oops:
dopisane: Pozdrówki dla Bluesmana :D

Dziękujemy Kasiu za pozdrowienia i również pozdrawiamy :) jak dobrze pójdzie w tym roku też Cię odwiedzimy :)
Kilka zdjęć sprzed 2 i 4 lat z tej drogi :)
Nicola 048.JPG

Nicola 057.JPG

Nicola 059.JPG

Nicola 062.JPG

IMG_1827.jpg

IMG_1868.jpg
I-love-Cro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) I-love-Cro » 26.03.2014 23:19

Witam wszystkich miłośników wyspy lawendowej :-) Jeśli szanowna założycielka klubu@):- Maslinka jest onlinne, czy mogę prosić o przyjęcie mnie do klubu? Mam nadzieję, że w tym roku podobnie jak w poprzednich sierpniach 2012, 2013 :-DB-) znów będę na Hvarze, pozdrawiam :-) Gosia
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.03.2014 00:34

Dla wszystkich Miłośników Hvaru :lol: :idea:

Hvarski Žal
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 27.03.2014 13:29

I-love-Cro napisał(a):Witam wszystkich miłośników wyspy lawendowej :-) Jeśli szanowna założycielka klubu@):- Maslinka jest onlinne, czy mogę prosić o przyjęcie mnie do klubu?

Gosiu, witaj w Klubie! :D

A właściwie powinnam napisać: Dobrodošla u klub! :mrgreen:
Severina też Cię wita ;)

I-love-Cro napisał(a): Mam nadzieję, że w tym roku podobnie jak w poprzednich sierpniach 2012, 2013 :-DB-) znów będę na Hvarze, pozdrawiam :-)

A gdzie relacje? ;) 8)

Pozdrav :papa:
I-love-Cro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) I-love-Cro » 27.03.2014 23:16

Może, jeśli
w tym roku wszystko dobrze się ułoży :) też coś ciekawego napiszę, ale nie wiem czy to w ogóle możliwe, tyle wspaniałych relacji klubowiczów przeczytałam! A szczególnie "kajakiem dookoła Hvaru" - też o tym marzę :)...
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 28.03.2014 13:45

Maslinko,
i ja pięknie poproszę o przyjęcie do KMWH.

P.S. Bo jak to tak - relacja już w spisie (dziękuję :wink: ), a mnie w Klubie brak :mrgreen: :lol:

Obrazek

Pozdrawiam serdecznie
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 28.03.2014 13:47

minimartini napisał(a):Maslinko,
i ja pięknie poproszę o przyjęcie do KMWH :wink:

P.S. Bo jak to tak - relacja już w spisie, a mnie w Klubie brak :mrgreen: :lol:

Ale Ty już jesteś w Klubie :D Dawno Cię zapisałam :mrgreen:

Dzięki za bukiecik lawendy :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Hvar - strona 92
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone