napisał(a) barti75 » 12.10.2013 01:00
trochę to zajęło, ale czasu brakowało obiecany wcześniej filmik czyli HVAR by NIGHT!!, a tak na prawdę to tylko trasa od Pitve do Ivan Dolac, tylko, że po zmroku, a mimo że prawko mam od 21 lat to przejazd przez wyspę po zmroku zrobił na mnie wrażenie, bo o 21 w sierpniu na wyspie robi się ciemno jak w przysłowiowej doop...e( co zapewne miłośnicy wyspy wiedzą, ale Ci co pjadą tam pierwszy raz nie koniecznie muszą to wiedzieć), miłego oglądania- w sumie rejestrator chodził non stop raz ino zdechł, wiec co jakiś czas postaram się zapodać jakiś filmik z wyspy jeśli pozwolicie, "starych"wyjadaczy wyspy to zapewne nie ruszają takie filmiki, ale dla nowicjuszy wybierających się pierwszy raz na Hvar myślę że będzie to w miarę fajna zachęta żeby samemu po obcować z ta cudną wyspą, będzie tez kilka praktycznych porad może za duożo napisane od z własnego doświadczenia gdzie zostawić auto itd( niemal, że google street view, ale tam fotki a u mnie filmiki
) czyli będzie min, prom Drvenik-Sucuraj czyli wjazd do Drvenika od Makarskiej i potem okrętowanie na promie i lądowanie w Sucuraju, będą parkingi w mieście Hvar, co prawda płatne, będzie Jelsa, Stari Grad jak czas pozwoli to postaram się powrzucać co tam na dysku odnośnie wyspy z tego roku mam, łącznie z piętrowym parkingiem w Dubrovniku , proszę o wyrozumiałość bo z polskiego zawsze cieńki jak barszcz byłem i pewnie dlatego wylądowałem na polibudzie, a nie na polonistyce więc sorki za błędy.
Pitve by nigth HD