heca7 napisał(a):W Vrisniku.... Mają nawet menu po polsku Bardzo sympatyczny właściciel. W sezonie trzeba się umówić dzień wcześniej. Jedzenie przepyszne.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):espeso napisał(a):No dobra Hvarowi klubowicze, to ja mam pytanie gdzie można dobrze zjeść np w Jelsie? Starim Gradzie? itd
Osobiście sprawdziłam Bar na d Plażu w Jagodnej i moge polecać oraz wyspę Scedro - rewelacja!
W Jelsie tylko pizza a marzy mi się jakas rybka albo i mule?
Lepiej podskocz do Vrboskiej (Škojić lub Gardelin).
W St.Gradzie : konoba Faria, Eremitaž; na "dzienne menu" polecam Bistro Damir
Przejedź się i do wiosek: Konoba Vrisnik (Vrisnik), Bogo (Vrbanj), Kokot (Dol) - tu najlepiej się umówić, Duboković Dvor (Pitve)...
Tomasz61 napisał(a):Przeglądając kalendarz wyjazdowy widać, że będzie trochę cromaniaków we wrześniu na Hvarze. Może więc jakieś małe spotkanie, może tak między 8 a 14 września. Taki luźny pomysł. W 2010 się udało, może i teraz się uda...
Aldonka napisał(a):Tomasz61 napisał(a):Przeglądając kalendarz wyjazdowy widać, że będzie trochę cromaniaków we wrześniu na Hvarze. Może więc jakieś małe spotkanie, może tak między 8 a 14 września. Taki luźny pomysł. W 2010 się udało, może i teraz się uda...
Ja jestem za
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne