sieka napisał(a):A jak jest z ilością apartamentów w Sutivanie? Chodzi mi konkretnie o lewą stronę miasta (patrząc od lądu nie od morza)
Mamy plan jechać ,,w ciemno" początkiem września do Sutivanu i właśnie lewa część miasta nas interesuje. Stąd moje pytanie. Czy jak zjawimy się tam w niedzielę 04.09 to będzie w czym wybierać, czy raczej marne szanse bo apartamentów jest powiedzmy kilkanaście i raczej bardzo oblegane?
Dostałam od kilku Miłośników namiary na konkretne apartamenty i zastanawiamy się czy jednak nie spróbować zrobić rezerwacji.... Choć zawsze jeździmy w ciemno....
Tomcroek napisał(a):magg5 napisał(a):grisza2000 napisał(a): A czy orientujesz się, czy bagażnik dachowy wliczają w wysokość auta do ceny? Przeszło stówka różnicy...
Z tego co wiem, to bagażnik nie jest wliczany do wysokości auta i płaci się normalnie jak za I kategorię.
Ja od lat jeżdżę z boksem na dachu (wtedy całość ma ok.2,2m wysokości) i przy wpuszczaniu nigdy nikt z obsługi promu nie zwrócił mi uwagi za bilet "do 2m".
grisza2000 napisał(a):
Będę w "lewym" Sutivan od 20/08 to dam znać
My mamy nocleg tu: wwwzakwaterowaniewchorwacji.pl/brac/apartmani-tomy/. Wygląda dość przyjaźnie i widać, że mają jeszcze wolne.
grisza2000 napisał(a):sieka napisał(a):A jak jest z ilością apartamentów w Sutivanie? Chodzi mi konkretnie o lewą stronę miasta (patrząc od lądu nie od morza)
Mamy plan jechać ,,w ciemno" początkiem września do Sutivanu i właśnie lewa część miasta nas interesuje. Stąd moje pytanie. Czy jak zjawimy się tam w niedzielę 04.09 to będzie w czym wybierać, czy raczej marne szanse bo apartamentów jest powiedzmy kilkanaście i raczej bardzo oblegane?
Dostałam od kilku Miłośników namiary na konkretne apartamenty i zastanawiamy się czy jednak nie spróbować zrobić rezerwacji.... Choć zawsze jeździmy w ciemno....
Będę w "lewym" Sutivan od 20/08 to dam znać
My mamy nocleg tu: wwwzakwaterowaniewchorwacji.pl/brac/apartmani-tomy/. Wygląda dość przyjaźnie i widać, że mają jeszcze wolne.
Mati2810 napisał(a):Wróciłem właśnie niedawno z wyspy Brać i jak najbardziej polecam. Byłem w miejscowości Postira. Bardzo podobała mi się plaża Mala Lozna. Podobało mi się też na Zlatnim Racie. Bo też tam pojechałem. Na wyspę Brać wrócę na pewno.
dids76 napisał(a):borsalino4 napisał(a):ktoś wreszcie napisze jakąś relację z Brać?
czy żadnych Polaków tam nie było w tym roku ?:)
Ja nie potrafię skończyć ubiegłorocznej, więc tegoroczna raczej nie powstanie
Ps. dwie lub trzy z tego roku już się produkują w "Relacjach"
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne