2salamandra22 napisał(a):Czy byliście w pustelnia Blaca? Jakieś info na temat zwiedzania tego miejsca? By lądujemy w Supetarze 14 sierpnia.
Mikromir napisał(a):borsalino4 napisał(a):Jestem od kilku dni na Brac w Splitskiej
Objechalem większość wyspy
I jak wrażenia w wyspy, szczególnie po zeszłorocznym Pagu?
borsalino4 napisał(a):Mikromir napisał(a):borsalino4 napisał(a):Jestem od kilku dni na Brac w Splitskiej
hej
no ciężko coś na szybko porównywać
nie tylko byłem na Pagu ale w poprzednich latach Orebic, Baska na Krk, Pula na Istria czy teraz przed Braciem tydzień w Baska Voda
wydaje mi się ze plaze w Bosanie na Pagu były najładniejsze
tu mi najbardziej podoba się Postira, a plaze Murvica i okolice Sutivanu. średnio mi się dziś podobała Lovrecina.
mieszkamy u przemiłych starszych ludzi. pierwszy raz m8 się trafili tacy życzliwi ludzie. cena za 4 osoby 50 euro to chyba niedrogo
generalnie mi się Brac podoba choć bez znajomych może być nudno
borsalino4 napisał(a):czytałem na forum o najlepszych loda ch w Postira
albo nie trafiłem do tej lodziani albo zmienił się wlasciciel bo szału nie było
może ktoś napisze w którym miejscu te lody
gaspar84 napisał(a):borsalino4 napisał(a):Mikromir napisał(a):borsalino4 napisał(a):Jestem od kilku dni na Brac w Splitskiej
hej
no ciężko coś na szybko porównywać
nie tylko byłem na Pagu ale w poprzednich latach Orebic, Baska na Krk, Pula na Istria czy teraz przed Braciem tydzień w Baska Voda
wydaje mi się ze plaze w Bosanie na Pagu były najładniejsze
tu mi najbardziej podoba się Postira, a plaze Murvica i okolice Sutivanu. średnio mi się dziś podobała Lovrecina.
mieszkamy u przemiłych starszych ludzi. pierwszy raz m8 się trafili tacy życzliwi ludzie. cena za 4 osoby 50 euro to chyba niedrogo
generalnie mi się Brac podoba choć bez znajomych może być nudno
Możesz napisać jaką trasą jezdziles do Murvicy? Będę w sierpniu w Splitskiej i chętnie bym sie wybrał kilka razy do Murvicy na plażing bo przeglądając zdjęcia na necie to są tam faktycznie ładne plaże - tylko ta droga.... pewnie wąska i bardzo kręta:/?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne