Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Brač

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 13.09.2011 21:26

majeczka napisał(a):...hmm, to prawdopodobnie gdzieś pod Radomiem? Czyż nie?

...niestety nie obiecuję, jutro kładę się do Kliniki Okulistycznej na co najmniej trzy dni, później okres rekonwalescencji, co najmniej tydzień, więc sama doprawdy nie wiem co będzie za kilka dni :wink:

...najśmieszniejsze jest jednak to, że nigdy nikt w mojej rodzinie nie miał żadnych zaburzeń wzroku, a moje oczy na pozór wyglądają świetnie, cóż siły wyższe... :D

Trzymaj się i życzymy jak najkrótszej rekonwalescencji :papa:
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 14.09.2011 21:54

mysza wiem, że gusta i preferencje są różne ale ja, za moimi przedmówcami, nie poleciłbym nikomu wioski Mirca - to chyba jedyne miejsce na Braču gdzie naprawdę nie czuć dalmatyńskiego klimatu :?

Odnośnie zagadki to jeszcze jedna podpowiedź :D (wieża odcięta, bo jest za bardzo charakterystyczna) ;) - kto zgadnie :?:

Obrazek
Ostatnio edytowano 14.09.2011 22:14 przez nero, łącznie edytowano 1 raz
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 14.09.2011 22:11

Nero , tu nie o majeczkę chodzi , tylko o myszę :wink:
... Teraz to już pewnie wszyscy znają odpowiedż :D
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 15.09.2011 08:01

nero napisał(a):mysza wiem, że gusta i preferencje są różne ale ja, za moimi przedmówcami, nie poleciłbym nikomu wioski Mirca - to chyba jedyne miejsce na Braču gdzie naprawdę nie czuć dalmatyńskiego klimatu.

Dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi :lol: , odpuściłam tę Mircę od razu, bo przecież Cromaniak wie co mówi :wink:

Od początku byłam nastawiona na Sutivan i teraz mam tam coś na oku.
Co prawda nie jeden duży, ale dwa mniejsze apartamenty, ale da się jakoś te nasze dziecka rozlokować, coby wszyscy byli zadowoleni :wink:

Wiem, wiem, mkm:wink: , że powinnam szukać w Splitskiej, ale jakoś odzew z niej kiepski :? (może oni jeszcze tych wakacji nie skończyli).
:papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 15.09.2011 21:10

Mysza, Sutivan jest OK ... Splitska tylko dla cierpliwych i wytrwałych :wink:
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 09.10.2011 09:32

:?: :?: co tu taka cisza , ja na chwile zdradziłem Chorwację i Brac na rzecz Grecji i Rodos co robić mieliśmy tylko 7 dni urlopu wiec wygrała ekonomia i samolot :) Pozdrawiam relacja moja dla zainteresowanych w dziale jak nie to Chorwacja to ... Rodos Pozdrawiam Obrazek Rodos fajne ale człowiekowi teskno za tym
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 09.10.2011 13:15

:la:
bo ja z pewna nieśmiałością po cichutku podglądam temat, dosyć mam stałego lądu, a może wyBrač się na Brač :roll:
muszę po sąsiedzku zapukać do drzwi nero może coś podpowie?
kotbury
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotbury » 09.10.2011 20:10

mysza73 napisał(a):
nero napisał(a):mysza wiem, że gusta i preferencje są różne ale ja, za moimi przedmówcami, nie poleciłbym nikomu wioski Mirca - to chyba jedyne miejsce na Braču gdzie naprawdę nie czuć dalmatyńskiego klimatu.

Dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi :lol: , odpuściłam tę Mircę od razu, bo przecież Cromaniak wie co mówi :wink:

Od początku byłam nastawiona na Sutivan i teraz mam tam coś na oku.
Co prawda nie jeden duży, ale dwa mniejsze apartamenty, ale da się jakoś te nasze dziecka rozlokować, coby wszyscy byli zadowoleni :wink:

Wiem, wiem, mkm:wink: , że powinnam szukać w Splitskiej, ale jakoś odzew z niej kiepski :? (może oni jeszcze tych wakacji nie skończyli).
:papa:

Obrazek

Czy w Splitskiej, tam gdzie czerwona szczała, to by Mysza chciała?
Kot Bury poleca :D
Jeśli chcesz, podaj proszę maila, to prześlę namiary.
kotbury
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotbury » 09.10.2011 20:17

nero napisał(a):mysza (...)
Odnośnie zagadki to jeszcze jedna podpowiedź :D (wieża odcięta, bo jest za bardzo charakterystyczna) ;) - kto zgadnie :?:

Obrazek

No to w ramach odpowiedzi - to samo tylko widok z cmentrza:

Obrazek
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 28.10.2011 14:01

kotbury napisał(a):
Czy w Splitskiej, tam gdzie czerwona szczała, to by Mysza chciała?
Kot Bury poleca :D
Jeśli chcesz, podaj proszę maila, to prześlę namiary.

Przepraszam, że tak późno się odzywam, ale jakoś mi umknął ten post :oops:
Jeżli można to poproszę o ten namiar :P lambo1973małpawp.pl
Co prawda mną już się jeden "dobry człowiek" zajął :wink: ,
ale chyba się moja cała ekipa tam nie zmieści, więc muszę jeszcze dla reszty coś poszukać :P .
A sprawdzomy namiar zawsze w cenie :lol:

Dzięki i pozdrawiam
kotbury
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotbury » 28.10.2011 14:34

Pooooooossszzzzzłłłłłłłooooooooooooooooo

;)
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 28.10.2011 15:34

kotbury napisał(a):Pooooooossszzzzzłłłłłłłooooooooooooooooo

;)

I doooooooooooooosssssszzzzzzzzzłłłłłłłłłłłłłooooooooooooooooo :wink:

Dzięki :P
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 29.10.2011 22:10

Jeżeli już ktoś decyduje sie na Splitską , to trzeba iść na całość i szukać pod adresem Krnji Rat :D ... przeciwległa Punta od biedy też może być :wink:
Firenze1
Plażowicz
po prośbie:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Firenze1 » 01.11.2011 13:44

Witam szanownych miłośników wyspy Brać:) Poczytałam, poczytałam i zaraziłam się ... Wakacje 2012 chętnie spędzę na wyspie. To postanowione! Szukam zatem noclegu dla .... i tu pojawia się problem - 16 osób:))) ( 4 rodziny po 4 osoby) Może znacie fajne miejsce, które przygarnie taka grupę? Kilka apartamentów w jednym domu, ewentualnie gdzieś obok siebie ... Będę wdzięczna za pomoc :)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 01.11.2011 18:50

Zanim trafisz na Brac , zajrzyj tu :wink: ... http://www.apartmanisime.comlu.com/Apartmani.html
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Brač - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone