W Sutivanie na początku lipca nie widziałam wypożyczalni skuterów, na pewno jest w Supetarze w okolicy portu (tam, gdzie przypływa prom).
Pozdrawiam i życzę przyjemnych wakacji w Sutivanie.
Nefer napisał(a):Znaczy się pod jakimś sklepem w Supetarze byłem 15.08, o 12 Jeśli tak, to nie byłem to ja, ani nikt z mojej rodziny. O tej porze byliśmy już na stałym lądzie, gdzieś pewnie przed Zagrzebiem.
azymut38 napisał(a):Witam. Co myślicie o miejscowości Postira. Mam tam namiar na jakąś miejscówkę koło plaży Mala Lozna. Sam tylko nie wiem czy to nie za duża "dziura", tzn. sama miejscowość. Na necie mało fotek, mało filmów. Co myślicie? Będzie gdzie tam chociaż zjeść pizzę/kalmary i napić się piwa, a dzieciom kupić lody?
dids76 napisał(a):azymut38 napisał(a):Witam. Co myślicie o miejscowości Postira. Mam tam namiar na jakąś miejscówkę koło plaży Mala Lozna. Sam tylko nie wiem czy to nie za duża "dziura", tzn. sama miejscowość. Na necie mało fotek, mało filmów. Co myślicie? Będzie gdzie tam chociaż zjeść pizzę/kalmary i napić się piwa, a dzieciom kupić lody?
Nie wiem co dla Ciebie znaczy "dziura", ale na 100% coś do zjedzenia znajdziesz, a może nawet i jakąś puszkę kupisz
Poszukaj sobie relacji koleżanki mysza73 lub kolegi tony montana.