Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Brač

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Milka55
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Milka55 » 10.08.2014 14:07

W Sutivanie na początku lipca nie widziałam wypożyczalni skuterów, na pewno jest w Supetarze w okolicy portu (tam, gdzie przypływa prom).
Pozdrawiam i życzę przyjemnych wakacji w Sutivanie. :)
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 27.08.2014 20:01

Niniejszym chciałbym zgłosić akces mojej familii do Klubu Miłośników Wyspy Brać. Spędziliśmy tam cudowne wakacje. :D
Załączam kilka zdjęć. :wink:
Załączniki:
Skrip.png
Skrip
Pucisca.png
Pucisca
Povlja.png
Povlja
Milna.png
Milna
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 09.09.2014 21:25

Piękne zdjęcia. Miło Cię tu widzieć. Milna to dla mnie wciąż nie odkryta część Braca. :papa:
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 23.09.2014 19:58

krombocher napisał(a):Piękne zdjęcia. Miło Cię tu widzieć.

Dziękuję :) .

krombocher napisał(a):Milna to dla mnie wciąż nie odkryta część Braca. :papa:

My stacjonowaliśmy w Postirze, ale objechaliśmy właściwie całą wyspę (zrobiliśmy ok. 500 km). :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 23.09.2014 20:02

Nefer napisał(a):My stacjonowaliśmy w Postirze..

Chyba pod "Tesco" w Supartarze, 15.08 ok. godz.12.00 :wink:
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 24.09.2014 13:53

Znaczy się pod jakimś sklepem w Supetarze byłem 15.08, o 12 :?: Jeśli tak, to nie byłem to ja, ani nikt z mojej rodziny. O tej porze byliśmy już na stałym lądzie, gdzieś pewnie przed Zagrzebiem. :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.09.2014 14:05

Nefer napisał(a):Znaczy się pod jakimś sklepem w Supetarze byłem 15.08, o 12 :?: Jeśli tak, to nie byłem to ja, ani nikt z mojej rodziny. O tej porze byliśmy już na stałym lądzie, gdzieś pewnie przed Zagrzebiem. :wink:

A to przepraszam. :wink:
W kalendarzu wyczytałem, że byłeś w tym terminie, więc myślałem, ze to Ty...
Srebrna osobówka o początkowych nr. rej.WW.......(niestety marki nie pamiętam :oops: )
Z naklejką ofkors. :D
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 24.09.2014 18:32

Nie ma za co przepraszać :) . A srebrnego wozu tyż ni mom, tylko bordowe renault o numerach WK... (oczywiście z naklejką). :wink:
bakard
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bakard » 25.01.2015 15:57

Witam wszystkich "fachowców" od wyspy Brać.
Po trzech cudownych wakacjach spędzonych na lądzie kolejny pobyt w Chorwacji postanowiliśmy spędzić na wyspie, wybór padł właśnie na Brać i jestem właśnie na etapie wyboru miejscowości. Oczywiste jest że będziemy chcieli objechać całą wyspę i zobaczyć wiele jej atrakcji ale w miejscu pobytu chciałbym mieć dostęp do fajnej plaży z dość łagodnym wejściem do morza ze względu na dzieciaki oraz przede wszystkim zacienioną bo my z żonką nie przepadamy za długim smażeniem się na słońcu.
Dlatego chciałbym zapytać w jakich miejscowościach na wyspie są takie zacienione plaże.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 27.01.2015 13:49

Biorąc pod uwagę, że Brać jest bardzo zieloną wyspą, to raczej nie będziesz mieć kłopotu ze znalezieniem cienia.

Dla dzieciaków najlepszym rozwiązaniem jest Bol moim zdaniem.
Obrazek

Pozdrawiam.
:hut:
azymut38
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) azymut38 » 11.03.2015 22:08

Witam. Co myślicie o miejscowości Postira. Mam tam namiar na jakąś miejscówkę koło plaży Mala Lozna. Sam tylko nie wiem czy to nie za duża "dziura", tzn. sama miejscowość. Na necie mało fotek, mało filmów. Co myślicie? Będzie gdzie tam chociaż zjeść pizzę/kalmary i napić się piwa, a dzieciom kupić lody?
ELIMAR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ELIMAR » 11.03.2015 22:24

Tam najlepsze lody na Wyspie :)
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 11.03.2015 22:49

azymut38 napisał(a):Witam. Co myślicie o miejscowości Postira. Mam tam namiar na jakąś miejscówkę koło plaży Mala Lozna. Sam tylko nie wiem czy to nie za duża "dziura", tzn. sama miejscowość. Na necie mało fotek, mało filmów. Co myślicie? Będzie gdzie tam chociaż zjeść pizzę/kalmary i napić się piwa, a dzieciom kupić lody?

Nie wiem co dla Ciebie znaczy "dziura", ale na 100% coś do zjedzenia znajdziesz, a może nawet i jakąś puszkę kupisz :oczko_usmiech: :mrgreen:
Poszukaj sobie relacji koleżanki mysza73 lub kolegi tony montana.
ELIMAR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ELIMAR » 11.03.2015 22:55

dids76 napisał(a):
azymut38 napisał(a):Witam. Co myślicie o miejscowości Postira. Mam tam namiar na jakąś miejscówkę koło plaży Mala Lozna. Sam tylko nie wiem czy to nie za duża "dziura", tzn. sama miejscowość. Na necie mało fotek, mało filmów. Co myślicie? Będzie gdzie tam chociaż zjeść pizzę/kalmary i napić się piwa, a dzieciom kupić lody?

Nie wiem co dla Ciebie znaczy "dziura", ale na 100% coś do zjedzenia znajdziesz, a może nawet i jakąś puszkę kupisz :oczko_usmiech: :mrgreen:
Poszukaj sobie relacji koleżanki mysza73 lub kolegi tony montana.

Słusznie prawisz :)
Tam najwięcej informacji :)
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 11.03.2015 22:57

Elimar, a Ty w tym roku do Povlji, czy w inne rejony? :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Brač - strona 32
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone