Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Brač

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.09.2012 20:04

Nic się nie przejmuj , jeszcze znajdziemy fajny apartman w Splitskiej ... Krnji Rat oczywiście i to w szczycie sezonu :papa:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 22.09.2012 17:01

mkm napisał(a):Nic się nie przejmuj , jeszcze znajdziemy fajny apartman w Splitskiej ... Krnji Rat oczywiście i to w szczycie sezonu :papa:

mkm,
pamiętaj, że od 21 lipca jest zajęty :wink:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 22.09.2012 17:48

Rero napisał(a): Chciałabym ciepłe morze. :)Super jest też Ticja Luka - z widea Nero.
Myšle również na Brac w kierunku Hvar - wydaje mi się - z opowiadań na cro.pl - że jest tam ładniejsza pogoda. Wszystkie relacje o Brac czytalam, i dziękuję za nich wszystkim autoróm. R. :)

Jeżeli Brac z widokiem na ląd, to w Ticja Luka morze powinno być cieplejsze. Dalej od Cetiny.
Przypomnij sobie relację hepika i 18C w U.Lovrecina > bra-wg-hepika-t25935-240.html#p463619

Na e-maila wysłałem Ci dwa namiary.
Pozdrav :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.09.2012 12:46

mysza73 napisał(a):
mkm napisał(a):Nic się nie przejmuj , jeszcze znajdziemy fajny apartman w Splitskiej ... Krnji Rat oczywiście i to w szczycie sezonu :papa:

mkm,
pamiętaj, że od 21 lipca jest zajęty :wink:

Pamiętam,pamiętam ...spróbujemy Rero ulokować za ścianą ... u Antona , kuzyna Ediego :wink: :D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 23.09.2012 19:17

Na apartman "za ścianą" namiar do Rero również wysłany :wink:
Ostatnio edytowano 23.09.2012 19:43 przez pasażer, łącznie edytowano 2 razy
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.09.2012 19:42

A jak Rero sama nie przebije tej ściany ... będziesz walił głową w mur :? :wink:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 23.09.2012 19:45

mkm, w sumie dwa domy, Tobie znane, z regionu Postira - Splitska jej wysłałem i dwie moje propozycje bliżej Solty na dom pana z dużą rybą :roll:
Ps. Potrzebne większe lokum :idea: możesz bawić się dalej. :wink:
Ps.2 W szukaniu kwater jest równie dobra.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.09.2012 20:05

Na razie nie ma co panikować ... dopiero mamy wrzesień .
A czy równie dobra ... to się dopiero okaże :wink:
A może na Soltę ... http://www.barada-solta.com/index.html
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 06.12.2012 13:51

hmm, a dlaczego mnie tu nie ma :evil:
dagiesza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagiesza » 08.12.2012 22:36

:D :papa: NOOO proszę ukryta reklama ulubionej wyspy. :mrgreen: :lol:
Załączniki:
DSC_0914.jpg
Jak najbardziej TYLKO BRAĆ!!!
ania.mor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania.mor » 12.12.2012 09:23

marcin_es
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin_es » 25.01.2013 09:45

Witam wszystkich klubowiczów i czytelników. Powoli rozglądam się za nowym lądem do zwiedzenia podczas najbliższych wakacji. A że na Braczu mnie jeszcze nie było ...
Zacząłem właśnie czytać relacje z tej wyspy, ale może ktoś pomoże mi znaleźć odpowiednią dla mnie plażę. Potem łatwiej będzie mi znaleźć coś w okolicy do zamieszkania. Szukam plaży która jest:
- żwirowa (za skałami nie przepadam)
- trochę zadrzewiona (chodzi oczywiście o cień)
- najlepiej, aby na dnie nie było za dużo takich sporych kamieni (nie lubię o nie potykać)
- najlepsze dno to niezbyt szybko opadające (aby dziecko mogło się pochlapać w takiej wodzie po kolana, a żona popływać parę metrów od brzegu, tak aby mieć stały dostęp do dna)
- oczywiście rozbudowane życie podwodne mile widziane
- jeśli w pobliżu byłoby jakieś ciekawe miejsce do popływania z maską i rurką to byłoby idealnie
- nie musi to być miejsce odludne, ale za wielkimi tłumami też nie przepadam (szczególnie, że urlop w sierpniu)

Trochę tego wyszło, ale liczę na Was ;)
A może na Baczu nie da się znaleźć takiego miejsca :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2013 12:33

Hmm... jak to się stało że przeoczyłem ten wątek i że jeszcze mnie tu nie ma :!: :?:
bo przecież Brać to moje pierwsze spotkanie z Cro ,może dlatego czuję taki sentyment do tej wyspy :roll:

Może coś dorzucę od siebie ,być może to już było ale się skuszę:

Vidova Gora widok na Zlatni Rat:
Obrazek

Bol Zlatni Rat:
Obrazek

Supetar z góry:
Obrazek

Marina w Bol:
Obrazek

Oczywiście proszę o dopisanie mnie do klubu :wink:
hania731
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania731 » 19.02.2013 22:36

mkm czy możesz mi doradzić apartament przy plaży Zastup w Splistkiej?
Po zapoznaniu się z opisami różnymi polecanymi przez bywalców Bracia miejscami podświadomie ciągnie mnie właśnie tam.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
zjava77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zjava77 » 23.02.2013 16:40

Ja również bardzo proszę o pomoc w kwestii apartamentów z wielką przyjemnością przekopałem się relacji z podróży odnośnie wyspy Brać oraz Peljesacu-swego czasu odwiedziłem Orebić-fakt mało klimatycznie oraz Loviste na chwilę.
Marzy mi się spokojna mieścina ale z dostępem do świeżej ryby,małży i kalmarów,ewentualnie jagnięciny które by można samemu przyrządzić,wino,podstawowe sklepy oraz apartament z dala od centrum w cieniu pinii z głosem cykad oraz dużym tarasem z widokiem na morze.
Jak narazie myślę o 2 destynacjach:1.Brać-Sutivan lub Splitska(ale tam chyba problem ze zdobyciem ryb jest?)Postira?.
2.Peljesac-piękne opisy Borak i Duba Peljesacka-ale chyba jak narazie za daleko od cywilizacji-w takim razie może Trpanj lub Trstenik?
Czy ktoś może wie o takich wyśnionych miejscach i apartamentach na sierpień?
Czy mkm może mi pomóc?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Brač - strona 21
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone