Marlowe1994 napisał(a):Wg Naszjonal Dżeografik, wyspa Brač została ogłoszona najpiękniejszą wyspą cro.
No proszę

I co, teraz tłumy będą "walić" na Brač?

maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Wg Naszjonal Dżeografik, wyspa Brač została ogłoszona najpiękniejszą wyspą cro.
No proszę![]()
dids76 napisał(a):maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Wg Naszjonal Dżeografik, wyspa Brač została ogłoszona najpiękniejszą wyspą cro.
No proszę![]()
Na szczęście większość "wali" do Bol.
Marlowe1994 napisał(a):dids76 napisał(a):maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Wg Naszjonal Dżeografik, wyspa Brač została ogłoszona najpiękniejszą wyspą cro.
No proszę![]()
Zlatni Rat, jedno z większych moich rozczarowań.
dids76 napisał(a):A mnie się bardzo podoba, ale jak go oglądam z Vidovej Gory
Marlowe1994 napisał(a):dids76 napisał(a):maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Wg Naszjonal Dżeografik, wyspa Brač została ogłoszona najpiękniejszą wyspą cro.
No proszę![]()
Zlatni Rat, jedno z większych moich rozczarowań.
I niesłusznie. 15 raz w Cro był na Brać i dla mnie jedno z lepszych miejsc w Cro... Dużo spokojniej niż nawet w czasie pandemicznego pobytu na Paguempire13 napisał(a):Mam podobnie. Z tego powodu omijałem Brač. Ale trzeba się tam kiedyś wybrać (na wyspę a nie zlatni rat).
piekara114 napisał(a):I niesłusznie. 15 raz w Cro był na Brać i dla mnie jedno z lepszych miejsc w Cro... Dużo spokojniej niż nawet w czasie pandemicznego pobytu na Paguempire13 napisał(a):Mam podobnie. Z tego powodu omijałem Brač. Ale trzeba się tam kiedyś wybrać (na wyspę a nie zlatni rat).
piekara114 napisał(a):I niesłusznie. 15 raz w Cro był na Brać i dla mnie jedno z lepszych miejsc w Cro... Dużo spokojniej niż nawet w czasie pandemicznego pobytu na Paguempire13 napisał(a):Mam podobnie. Z tego powodu omijałem Brač. Ale trzeba się tam kiedyś wybrać (na wyspę a nie zlatni rat).
maslinka napisał(a):piekara114 napisał(a):I niesłusznie. 15 raz w Cro był na Brać i dla mnie jedno z lepszych miejsc w Cro... Dużo spokojniej niż nawet w czasie pandemicznego pobytu na Paguempire13 napisał(a):Mam podobnie. Z tego powodu omijałem Brač. Ale trzeba się tam kiedyś wybrać (na wyspę a nie zlatni rat).
Beata, lepiej nie mów tego głośnoMyślę, że Brač nie potrzebuje dodatkowej reklamy. Moje miejsce na spokojną emeryturę
Nie chciałabym, żeby wyspa stała się zbyt popularna
(Chociaż relacje pisałam
)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne