Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Brač

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nero
Cromaniak
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 09.08.2012 23:04

Czesiek63 napisał(a):
jarecky9 napisał(a): Przyjmiecie :?: :?: :?: ...
...do Klubu :roll:

czekamy na relacje pozdr

jarecky9 pewnie zacznie relację , jak już wszyscy, co teraz piszą ... skończą :wink:

maslinka napisał(a):Ja też poproszę ładnie o przyjęcie mnie do Klubu :D

Wpisowe cały czas się pisze, a na tym etapie podróży już byłam miłośnikiem tej magicznej Wyspy :hearts:

:roll:
W sumie ... to nigdzie nie napisali do ilu Klubów można jednocześnie należeć :lol:
Za wpisowe - podziękował, jesteś przyjęta :!:
maslinka
Weteran
Re: Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 09.08.2012 23:18

nero napisał(a):W sumie ... to nigdzie nie napisali do ilu Klubów można jednocześnie należeć :lol:

Dziękuję bardzo :D Liczę na to, że pojawię się na pierwszej stronie w tak Szacownym Gronie :D
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 09.08.2012 23:26

maslinka napisał(a):
nero napisał(a):W sumie ... to nigdzie nie napisali do ilu Klubów można jednocześnie należeć :lol:

Dziękuję bardzo :D Liczę na to, że pojawię się na pierwszej stronie w tak Szacownym Gronie :D

Ale Ty tam już jesteś ;)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 10.08.2012 00:06

nero napisał(a):
maslinka napisał(a):

Ale Ty tam już jesteś ;)

A to pewnie nie zauważyłam ;) :lol:
jarecky9
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarecky9 » 10.08.2012 19:00

nero napisał(a):
Czesiek63 napisał(a):
jarecky9 napisał(a): Przyjmiecie :?: :?: :?: ...
...do Klubu :roll:

czekamy na relacje pozdr

jarecky9 pewnie zacznie relację , jak już wszyscy, co teraz piszą ... skończą :wink:

Oj... nie mam Waszego daru przekazywania :(
raczej skromna foto-relacja.

pozdrawiam wszystkich Braciaków :papa:
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 15.08.2012 10:17

A czy ja mogę prosić o podlinkowanie mojej skromnej relacji na pierwszej stronie :?: :oops: . Nie jest może bardzo dokładna (bo nie chcę się powtarzać :D ), ale zdjęć trochę jest i będzie do pooglądania :)
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 15.08.2012 13:22

jarecky9 napisał(a):Oj... nie mam Waszego daru przekazywania :(
raczej skromna foto-relacja.
pozdrawiam wszystkich Braciaków :papa:

Ale my tu wszyscy bardzo lubimy foto-relacje (nawet jak są skromne) dlatego ... czekamy.
A czy nie masz daru, to się jeszcze okaże :D :papa:

Goniaa napisał(a):A czy ja mogę prosić o podlinkowanie mojej skromnej relacji na pierwszej stronie :?: :oops: . Nie jest może bardzo dokładna (bo nie chcę się powtarzać :D ), ale zdjęć trochę jest i będzie do pooglądania :)

Zrobione :D
Goniaa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniaa » 15.08.2012 13:28

nero napisał(a):
Goniaa napisał(a):A czy ja mogę prosić o podlinkowanie mojej skromnej relacji na pierwszej stronie :?: :oops: . Nie jest może bardzo dokładna (bo nie chcę się powtarzać :D ), ale zdjęć trochę jest i będzie do pooglądania :)

Zrobione :D

Ale szybko :) Dzięki :lol:
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 15.08.2012 17:03

W nawiązaniu do relacji Maslinki, to w Skripie zdecydowanie warto dać się namówić na zakup maslinovo ulje. Oliwa stamtąd ma charakter. My mieliśmy przyjemność kupować w dawnej gospodzie miejskiej. Pani produkuje ok. 3 tys. litrów, które przechowuje w kamiennym zbiorniku z XVIII w.
Załączniki:
DSC06210.JPG
DSC06209.JPG
DSC06208.JPG
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 15.08.2012 20:09

krombocher napisał(a):...w Skripie zdecydowanie warto dać się namówić na zakup maslinovo ulje. Oliwa stamtąd ma charakter. My mieliśmy przyjemność kupować w dawnej gospodzie miejskiej. Pani produkuje ok. 3 tys. litrów, które przechowuje w kamiennym zbiorniku z XVIII w.

...hmm, imponujące :)
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 15.08.2012 20:52

Cenna informacja :) Maslinovo ulje to jedna z obowiązkowych "pamiątek" przywożonych z wakacji.
A pamiętasz może w jakiej cenie jest ta oliwa w Skripie?
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 15.08.2012 21:17

Standardowo 70-80 kn/1l i nie jest łagodna ale dość "wyrazista"
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 15.08.2012 21:41

krombocher, w związku z nowymi, pożytecznymi udogodnieniami na forum (ZAŁĄCZNIKI), wszyscy ;) prosimy o więcej zdjęć.
Musisz tam tego trochę mieć w swoich zasobach, a chyba do tej pory się nimi nie dzieliłeś.
Pozdrav :)
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 15.08.2012 23:05

nero napisał(a):krombocher, w związku z nowymi, pożytecznymi udogodnieniami na forum (ZAŁĄCZNIKI), wszyscy ;) prosimy o więcej zdjęć.
Musisz tam tego trochę mieć w swoich zasobach, a chyba do tej pory się nimi nie dzieliłeś.
Pozdrav :)

8) akurat z Braca to teraz na brak zdjęć nie ma co narzekać :) Zresztą trudno coś znaleźć, czego jeszcze nie było w świetnych relacjach klubowiczów :wink: No może oprócz Maslinki nikt nie zachęcał do penetrowania zatoczek od strony morza, więc coś na zachęte
Załączniki:
DSC06537.JPG
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 16.08.2012 09:20

nero napisał(a):krombocher, w związku z nowymi, pożytecznymi udogodnieniami na forum (ZAŁĄCZNIKI), wszyscy ;)

No i udogodnienia się skiepiściły. Teraz załącznik już tylko max. 256 Kb. :?
Pozdrawiam
K
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Brač - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone