dids76 napisał(a):teargas666 napisał(a):ma ktoś jeszcze jakieś namiary na ciekawe apartamenty?
Poszło na PW
Hej,
Podrzucisz te namiary ?
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Chyba, że szukam w najdroższym regionie wyspy...
dids76 napisał(a):A druga strona wyspy ( Povlja, okolice Sumartinu)Cię nie interesuje? Wydaje mi się że tam jest trochę taniej.

.png)
wiolek_lp napisał(a):[
Nie wiem jak tamte okolice, bo mnie plaże na Brač poza moją domową Ticja Luką nie interesują, no jeszcze może raz się na Farską wybiorę, ale Povlja jest tania![]()
Co roku raz czy dwa razy plażujemy w Povlji, ale wybieram plażę koło "latarni", tam jest cień .png)
.png)
piekara114 napisał(a):Cześć,
był ktoś w apartamentach Sagena w Sutivanie? Mam pytanie o ten mniejszy apartament 2+2.
https://www.visitbrac.com/apartments-sagena/11032
A może możecie polecić jakiś apartament w cenie poniżej 60 eur dla 2 osób z widokiem na morze, klimą, aneksem kuchennym i miejscem parkingowym? Wszelkie oferty bezpośrednie (Sutivan, Milna) to cena min. 70 eur, a najczyściej 90-100 eur. Chyba, że szukam w najdroższym regionie wyspy...

.png)
.png)
.png)
cinkowski napisał(a):Chodzi mi o to, żeby plaża była taka jak na zdjęciu na tej stronie oraz jak już wspomniałem żeby nie trzeba było do niej dojeżdżać ... Do tego ze trzy restauracje, jakiś sklep i piekarnia.
Pozdrawiam, Marcin
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne