napisał(a) wiolek_lp » 22.01.2024 14:03
teargas666 napisał(a):Cześć. Macie jakieś sprawdzone apartamenty na Bracu dla rodziny 2+1?
Głównie zależy mi na tym, żeby syn się nie nudził i miał poza kąpielami co robić
Zależy co to znaczy coś robić
Ja polecam wspominaną już tu wielokrotnie Nade, w Povlji, mają app niebieski dla 2+1 . Sama wracam do niej 3 raz w sierpniu
Natomiast Povlja to mała wioska, zależy co syn preferuje, dla moich głównym kryterium wyboru plaży jest miejsce do skoków, w Ticja Luce znajduje się takie, chociaż tego roku już koniecznie musimy kupić supa, myślę że w zatoce idealnie się sprawdzi.
Wcześniejszymi laty my z mężem i najmłodszym synem chodziliśmy na kolację do miasteczka, a starsi na boisko koło kościoła, gdzie z chorwackimi dzieciakami grali w piłkę, myślę że tego roku też to tak będzie wyglądać.
Ps. Może to dziwne, ale moi młodzi grali tam sami o 22-23 wieczorem( jak i wszystkie inne dzieciaki ) w wieku 8 i 10 lat, gdzie w domu mają być przed zmrokiem, ale w tej małej społeczności nigdy się niczego nie obawiałam, zresztą tam kręci się tak życie nocą
W razie wielkich nudów w niedalekim Sumartinie kilka km dalej są wstrętne dmuchańce, można podjechać